National Geographic udstilling i Næstved Storcenter

National Geographic udstilling i Næstved Storcenter


Visning af filmklip i udstilling fra National Geographic

Næstved Storcenter blev indviet i 1989 og er Region Sjællands største shopping center med over 65 specialforretninger og Bilka. Centeret har ca. 5 mio. kundebesøg om året.

Opgave:

Næstved Storcenter udstiller en perlerække af fotos udlånt fra National Geographic i USA. De 50 fotos udstilles på alle torve i centeret. Enkelte billeder har så enestående historier, at der er tilknyttet filmklip, der fortæller om billedet. Til at vise filmklippene skulle storcenteret bruge diverse AV-udstyr.

Løsning:

Til at vise de tre filmklip opstillede vores udlejningsafdeling tre monitorer på podier. Under hver monitor er placeret en højttaler til at fortælle om det enkelte billedes historie. En Onelan player styrer afspilningen af filmklippene. Medie playeren tidsindstilles og sørger dermed for at tænde og slukke skærme og player på de ønskede tidspunkter, så centerets personale ikke behøver huske på det.

Udstillingen består af både nyere og ældre pletskud, der viser fragmenter af verdenshistorien over de sidste godt 100 år. Næstveds borgmester Carsten Rasmussen åbnede udstillingen.

Lad AV-udstyret stå for styringen

Når I lejer AV-udstyr hos os, kan vi programmere udstyret til at styre al teknikken, som I ønsker det. Det betyder, at I ikke behøver spekulere over teknikken, mens udstillngen eller arrangementet kører. Ring til vores udlejningsafdeling på telefon 55774030 eller send en email på info@av-huset.dk og hør, hvordan vi kan hjælpe jer med teknikken.

Vi har mange års erfaring med udlejning af AV-udstyr – se udvalgte cases her.

Læs mere om vores udlejningsafdeling.

Det offentlige

Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række kommuner og offentlige institutioner. AV-Huset er godkendt som AV-leverandør til det offentlige i henhold til SKI-aftale 02.70 - det dynamiske indkøbssystem for AV-løsninger. Her følger et lille udsnit af udvalgte cases.

Erhverv

Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række små og store virksomheder. Fra opgradering af videokonferenceløsningen i det lille mødelokale til komplet AV-indretning af nyt domicil. Se et lille udsnit af udvalgte cases om AV-projekter for erhvervslivet. Se også vores referenceliste over danske virksomheder, som vi har leveret AV-løsninger til.

Export

AV-Huset har leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række kunder i udlandet. Her følger et lille udsnit af udvalgte cases.

Folke- & efterskoler

Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række folke- og efterskoler. Her kan du se et lille udsnit af udvalgte cases.

Hoteller

Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret forskellige AV-løsninger til en lang række hoteller, hostels og kursuscentre. Her følger et lille udsnit af udvalgte cases. Se også vores referenceliste over hoteller og konferencesteder i Danmark, som vi har leveret AV-løsninger til.

Kirker

Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række kirker, menigheds- og sognehuse. Vi lader moderne teknik mødes med klassisk arkitektur i de danske kirker. Her følger et lille udsnit af udvalgte cases.

Museer, udstillinger og underholdning

Vi leverer teknikken til gode oplevelser. Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række museer, udstillinger og sportsklubber. Her kan du gå på opdagelse i udvalgte cases. Se også vores referenceliste over museer og udstillinger, som vi har leveret AV-løsninger til.

Udlejning

I AV-Huset klarer vi alle slags udlejningsopgaver fra store events til små arrangementer. Siden 1990 har vi udlejet AV-udstyr til både erhvervs- og privatkunder. Her følger et lille udsnit af udvalgte cases.

Videregående uddannelsesinstitutioner

AV-teknologi løfter skolers undervisningsmiljø. Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række videregående uddannelsesinstitutioner. Her kan du se et lille udsnit af udvalgte cases.