Retail Insights 2023

Retail Insights 2023


Teknisk setup til Nordeuropas største detail konference

Retail Insights 2023 er Nordeuropas største konference for detailhandlen. Konferencen blev afholdt på Clarion Hotel CPH Airport i tre haller. Over 60 talere fra nogle af detailindustriens største virksomheder sørgede for taler og paneldebatter om fremtidige muligheder og udfordringer i detailbranchen.

Opgave:

Arrangøren ønskede lyd, lys og video i de tre haller til præsentationer og paneldebatter.

Løsning:

AV-Husets udlejningsafdeling sørgede for video, lyd og lys i de to mindre haller samt video på main stage i den store hal i samarbejde med Freshpro.

Tre scener blev bygget i lokalerne med broer til lys og stort lydsystem som i en surround sound biograf. Videoproduktion af paneldebatterne blev lavet med robotkameraer til close-ups og full body optagelser, som blev gengivet på den store 4K LED skærm i den store hal og med kraftige projektorer på store lærreder i de mindre haller.

Uplights skabte stemning på alle tre scener og adskilte hallerne i hver sin farve.

Brug for teknisk hjælp til jeres konference?

Vores udlejningsafdeling er klar til at hjælpe med al teknikken ved jeres konference. Vi er med hele vejen og sikrer en perfekt afvikling af arrangementet.

Kontakt os for en snak og et uforpligtende tilbud på telefon 5577 4030 eller på mail info@av-huset.dk. Så sørger vi for teknisk tryghed, så I kan tage jer af alle de andre ting.

Læs mere om vores udlejningsafdeling og gå på opdagelse i flere referencer fra Udlejning.

Det offentlige

Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række kommuner og offentlige institutioner. AV-Huset er godkendt som AV-leverandør til det offentlige i henhold til SKI-aftale 02.70 - det dynamiske indkøbssystem for AV-løsninger. Her følger et lille udsnit af udvalgte cases.

Erhverv

Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række små og store virksomheder. Fra opgradering af videokonferenceløsningen i det lille mødelokale til komplet AV-indretning af nyt domicil. Se et lille udsnit af udvalgte cases om AV-projekter for erhvervslivet. Se også vores referenceliste over danske virksomheder, som vi har leveret AV-løsninger til.

Export

AV-Huset har leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række kunder i udlandet. Her følger et lille udsnit af udvalgte cases.

Folke- & efterskoler

Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række folke- og efterskoler. Her kan du se et lille udsnit af udvalgte cases.

Hoteller

Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret forskellige AV-løsninger til en lang række hoteller, hostels og kursuscentre. Her følger et lille udsnit af udvalgte cases. Se også vores referenceliste over hoteller og konferencesteder i Danmark, som vi har leveret AV-løsninger til.

Kirker

Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række kirker, menigheds- og sognehuse. Vi lader moderne teknik mødes med klassisk arkitektur i de danske kirker. Her følger et lille udsnit af udvalgte cases.

Museer, udstillinger og underholdning

Vi leverer teknikken til gode oplevelser. Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række museer, udstillinger og sportsklubber. Her kan du gå på opdagelse i udvalgte cases. Se også vores referenceliste over museer og udstillinger, som vi har leveret AV-løsninger til.

Udlejning

I AV-Huset klarer vi alle slags udlejningsopgaver fra store events til små arrangementer. Siden 1990 har vi udlejet AV-udstyr til både erhvervs- og privatkunder. Her følger et lille udsnit af udvalgte cases.

Videregående uddannelsesinstitutioner

AV-teknologi løfter skolers undervisningsmiljø. Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række videregående uddannelsesinstitutioner. Her kan du se et lille udsnit af udvalgte cases.