Sceneshow og undervisning med frisørmestre

Sceneshow og undervisning med frisørmestre


Lyd, lys og scene til frisørshow med DOFK

Fagorganisationen for selvstændige frisører og kosmetikere DOFK har været forbi Hotel Kirstine i Næstved som del af deres Danmarksturné 2019, hvor nogle af Danmarks dygtigste frisørmestre viste den nyeste hårmode frem i et sceneshow.

Opgave:

Fire af landets førende frisørmestre skulle fra et scenepodie med catwalk præsentere de nyeste tendenser inden for faget for et publikum bestående af frisørmestre og deres ansatte. Under showet skulle frisørerne videreformidle deres viden og hårmodellerne gå catwalk. Der var således brug for scene, lys og diverse lydudstyr til at løfte opgaven samt teknisk assistance under showet.

Løsning:

I den ene ende af lokalet byggede vi en 6 x 3 m scene med 1 m bred catwalk inkl. 40 cm ben og forkant, så alle kunne følge showet uden problemer og hårmodellerne kunne gå ned i lokalet på catwalken. Scenen blev oplyst med lamper på en opbygget rig, mens fire højttalere på stativ sørgede for at sprede lyden korrekt i hele lokalet. De fire frisørmestre blev udstyret med headsets, så de kunne snakke samtidig med de arbejdede, og en trådløs håndholdt mikrofon blev brugt af konferencier.

Skal vi sørge for teknikken til jeres arrangement?

Skal I holde et lignende arrangement? Så lad os stå for teknikken som lyd, lys, scene m.m. Hos os får I professionel rådgivning og vores erfarne teknikere tager sig af alt fra levering, opstilling, test, nedtagning og selve den tekniske afvikling under arrangementet, hvis I har behov for det. Læs mere om vores udlejningsafdeling.

Ring til os på telefon 55774030 eller skriv til os på info@av-huset.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Se hvordan vi har løst andre udlejningsopgaver.

Det offentlige

Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række kommuner og offentlige institutioner. AV-Huset er godkendt som AV-leverandør til det offentlige i henhold til SKI-aftale 02.70 - det dynamiske indkøbssystem for AV-løsninger. Her følger et lille udsnit af udvalgte cases.

Erhverv

Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række små og store virksomheder. Fra opgradering af videokonferenceløsningen i det lille mødelokale til komplet AV-indretning af nyt domicil. Se et lille udsnit af udvalgte cases om AV-projekter for erhvervslivet. Se også vores referenceliste over danske virksomheder, som vi har leveret AV-løsninger til.

Export

AV-Huset har leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række kunder i udlandet. Her følger et lille udsnit af udvalgte cases.

Folke- & efterskoler

Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række folke- og efterskoler. Her kan du se et lille udsnit af udvalgte cases.

Hoteller

Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret forskellige AV-løsninger til en lang række hoteller, hostels og kursuscentre. Her følger et lille udsnit af udvalgte cases. Se også vores referenceliste over hoteller og konferencesteder i Danmark, som vi har leveret AV-løsninger til.

Kirker

Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række kirker, menigheds- og sognehuse. Vi lader moderne teknik mødes med klassisk arkitektur i de danske kirker. Her følger et lille udsnit af udvalgte cases.

Museer, udstillinger og underholdning

Vi leverer teknikken til gode oplevelser. Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række museer, udstillinger og sportsklubber. Her kan du gå på opdagelse i udvalgte cases. Se også vores referenceliste over museer og udstillinger, som vi har leveret AV-løsninger til.

Udlejning

I AV-Huset klarer vi alle slags udlejningsopgaver fra store events til små arrangementer. Siden 1990 har vi udlejet AV-udstyr til både erhvervs- og privatkunder. Her følger et lille udsnit af udvalgte cases.

Videregående uddannelsesinstitutioner

AV-teknologi løfter skolers undervisningsmiljø. Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række videregående uddannelsesinstitutioner. Her kan du se et lille udsnit af udvalgte cases.