SetSales Summit 2022

SetSales Summit 2022


Komplet teknisk setup til Nord Europas største salgskonference

SetSales Summit 2022 og CFO Insights Conference 2022 er to af Nord Europas største konferencer for henholdsvis Salg og CFO-segmentet arrangeret af SetSales. Konferencerne blev afholdt på Clarion Hotel Copenhagen Airport i tre haller med mere end 1.200 deltagere hver dag. 60 talere pr. dag fra nogle af landets største virksomheder leverede taler og paneldebatter.  

Opgave:

Opgaven fra arrangøren lød på at forvandle de tomme haller til en af Nord Europas største konferencer med komplet teknisk setup.

Løsning:

I de tre tomme haller byggede vi al teknikken op fra bunden med lyd, lys og billede.

Tre scener blev bygget i lokalerne med tre broer til lys og to tårne til lyd. I alt brugte vi 2 km kabler.

Broerne til uplights i farver blev monteret med 20 LED moving lights (robotstyrede bevæglamper) og haze-tåge blev brugt i pauserne til at skabe stemning.

Lyden i lokalerne blev styret med digital mixerpult. Højttalere – som i en surround sound biograf – blev strategisk placeret og programmeret til effekt i lokalet. I alt blev 40 højttalere med forskellige funktioner brugt i den store sal.

Videoproduktion af paneldebatterne blev lavet med fire robotkameraer til close-ups eller full body optagelser, som blev gengivet på den store 4K LED skærm på 16 x 4,5 m i den store sal.

Fra tomt lokale til konference

Skal I også arrangere en konference startende med et stort tomt lokale?

Så kontakt vores udlejningsafdeling på telefon 55774030 eller send en mail til info@av-huset.dk og få en snak om, hvordan vi kan hjælpe jer i mål med al teknikken. Vi garanterer en professionel rådgivning og teknisk tryghed hele vejen igennem projektet, så I kan koncentrere jer om selve konferencen.

Vi tilbyder:

  • Teknisk rådgivning i forbindelse med planlægning og afvikling af konferencen
  • Leje af al slags professionelt AV-udstyr
  • Levering, opstilling, afprøvning og nedtagning af udstyr
  • Teknisk assistance, der sikrer perfekt afvikling af konferencen
  • Tryghed, da vi er med jer hele vejen

Se andre referencer fra vores udlejningsafdeling.

Det offentlige

Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række kommuner og offentlige institutioner. AV-Huset er godkendt som AV-leverandør til det offentlige i henhold til SKI-aftale 02.70 - det dynamiske indkøbssystem for AV-løsninger. Her følger et lille udsnit af udvalgte cases.

Erhverv

Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række små og store virksomheder. Fra opgradering af videokonferenceløsningen i det lille mødelokale til komplet AV-indretning af nyt domicil. Se et lille udsnit af udvalgte cases om AV-projekter for erhvervslivet. Se også vores referenceliste over danske virksomheder, som vi har leveret AV-løsninger til.

Export

AV-Huset har leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række kunder i udlandet. Her følger et lille udsnit af udvalgte cases.

Folke- & efterskoler

Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række folke- og efterskoler. Her kan du se et lille udsnit af udvalgte cases.

Hoteller

Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret forskellige AV-løsninger til en lang række hoteller, hostels og kursuscentre. Her følger et lille udsnit af udvalgte cases. Se også vores referenceliste over hoteller og konferencesteder i Danmark, som vi har leveret AV-løsninger til.

Kirker

Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række kirker, menigheds- og sognehuse. Vi lader moderne teknik mødes med klassisk arkitektur i de danske kirker. Her følger et lille udsnit af udvalgte cases.

Museer, udstillinger og underholdning

Vi leverer teknikken til gode oplevelser. Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række museer, udstillinger og sportsklubber. Her kan du gå på opdagelse i udvalgte cases. Se også vores referenceliste over museer og udstillinger, som vi har leveret AV-løsninger til.

Udlejning

I AV-Huset klarer vi alle slags udlejningsopgaver fra store events til små arrangementer. Siden 1990 har vi udlejet AV-udstyr til både erhvervs- og privatkunder. Her følger et lille udsnit af udvalgte cases.

Videregående uddannelsesinstitutioner

AV-teknologi løfter skolers undervisningsmiljø. Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række videregående uddannelsesinstitutioner. Her kan du se et lille udsnit af udvalgte cases.