Studieoptagelse af intro-film

Studieoptagelse af intro-film


I professionelt streaming studie

KENMAY er en netværksvirksomhed i Næstved for primært ejerledere og topledere fra små og mellemstore virksomheder. De leverer inspiration og læring til deres 150+ medlemmer via foredrag, arrangementer og ledertræning.

Opgave:

I forbindelse med en kommende bestyrelsestræning i samarbejde med tidl. koncernchef i B&O, Tue Mantoni ønskede KENMAY en studieoptagelse i professionelle rammer af deres præsentation og snak via Zoom om arrangementet, så optagelsen efterfølgende kunne redigeres og sendes ud som en teaser for arrangementet.

Løsning:

Vores professionelle streaming studie i Næstved dannede rammen om filmoptagelsen med KENMAY i studiet og Tue Mantoni via Zoom. Optagelserne bliver efterfølgende redigeret og klippet sammen til en lille teaser-film til medlemmerne i netværket.

Udover studieoptagelser til redigering og senere brug kan vi også tilbyde live streaming af jeres arrangement fra vores studie.

Skal vi også hjælpe jer med streaming af jeres arrangement? Enten i vores studie i Næstved eller hvis I har egne lokaler til rådighed.

Kontakt vores udlejningsafdeling på telefon 55774030 eller email info@av-huset.dk.

Læs mere om vores udlejningsafdeling eller tag et kig på flere referencer fra vores udlejningsafdeling.

Det offentlige

Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række kommuner og offentlige institutioner. AV-Huset er godkendt som AV-leverandør til det offentlige i henhold til SKI-aftale 02.70 - det dynamiske indkøbssystem for AV-løsninger. Her følger et lille udsnit af udvalgte cases.

Erhverv

Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række små og store virksomheder. Fra opgradering af videokonferenceløsningen i det lille mødelokale til komplet AV-indretning af nyt domicil. Se et lille udsnit af udvalgte cases om AV-projekter for erhvervslivet. Se også vores referenceliste over danske virksomheder, som vi har leveret AV-løsninger til.

Export

AV-Huset har leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række kunder i udlandet. Her følger et lille udsnit af udvalgte cases.

Folke- & efterskoler

Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række folke- og efterskoler. Her kan du se et lille udsnit af udvalgte cases.

Hoteller

Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret forskellige AV-løsninger til en lang række hoteller, hostels og kursuscentre. Her følger et lille udsnit af udvalgte cases. Se også vores referenceliste over hoteller og konferencesteder i Danmark, som vi har leveret AV-løsninger til.

Kirker

Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række kirker, menigheds- og sognehuse. Vi lader moderne teknik mødes med klassisk arkitektur i de danske kirker. Her følger et lille udsnit af udvalgte cases.

Museer, udstillinger og underholdning

Vi leverer teknikken til gode oplevelser. Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række museer, udstillinger og sportsklubber. Her kan du gå på opdagelse i udvalgte cases. Se også vores referenceliste over museer og udstillinger, som vi har leveret AV-løsninger til.

Udlejning

I AV-Huset klarer vi alle slags udlejningsopgaver fra store events til små arrangementer. Siden 1990 har vi udlejet AV-udstyr til både erhvervs- og privatkunder. Her følger et lille udsnit af udvalgte cases.

Videregående uddannelsesinstitutioner

AV-teknologi løfter skolers undervisningsmiljø. Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række videregående uddannelsesinstitutioner. Her kan du se et lille udsnit af udvalgte cases.