Topdanmark ledermøde

Topdanmark ledermøde


Stormøde for ledere i Topdanmark krævede diverse AV-udstyr.

Opgave:

Topdanmark skulle afholde et stormøde for samtlige ledere i organisationen (Store lederdag). På mødet skulle vises PowerPoint præsentationer og afholdes forskellige foredrag, så det var vigtigt, at alle kunne se og høre præsentationerne og udstyret bare fungerede. Der var således brug for forskelligt AV-udstyr.

Løsning:

Til at løse opgaven leverede og opstillede AV-Huset mikrofoner, højttalere, skærme og lysstærke projektorer, så alle lederne kunne følge med i de forskellige foredrag og præsentationer igennem dagen.

Skal vi også hjælpe jer med AV?

Skal I også holde et stormøde eller medarbejderarrangement, hvor der er brug for leje af forskelligt AV-udstyr? Vi kan hjælpe jer med alt fra lyd, scene til projektorer og storskærme etc. Vi er klar med rådgivning og kan også tilbyde teknisk assistance under arrangementet, så I er sikre på, at teknikken ikke driller.

Ring til os på telefon 55774030 eller skriv en mail til info@av-huset, så finder vi den helt rigtige AV-løsning til jeres arrangement.

Læs mere om vores udlejningsafdeling eller se andre referencer fra vores udlejningsafdeling.

Det offentlige

Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række kommuner og offentlige institutioner. AV-Huset er godkendt som AV-leverandør til det offentlige i henhold til SKI-aftale 02.70 - det dynamiske indkøbssystem for AV-løsninger. Her følger et lille udsnit af udvalgte cases.

Erhverv

Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række små og store virksomheder. Fra opgradering af videokonferenceløsningen i det lille mødelokale til komplet AV-indretning af nyt domicil. Se et lille udsnit af udvalgte cases om AV-projekter for erhvervslivet. Se også vores referenceliste over danske virksomheder, som vi har leveret AV-løsninger til.

Export

AV-Huset har leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række kunder i udlandet. Her følger et lille udsnit af udvalgte cases.

Folke- & efterskoler

Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række folke- og efterskoler. Her kan du se et lille udsnit af udvalgte cases.

Hoteller

Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret forskellige AV-løsninger til en lang række hoteller, hostels og kursuscentre. Her følger et lille udsnit af udvalgte cases. Se også vores referenceliste over hoteller og konferencesteder i Danmark, som vi har leveret AV-løsninger til.

Kirker

Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række kirker, menigheds- og sognehuse. Vi lader moderne teknik mødes med klassisk arkitektur i de danske kirker. Her følger et lille udsnit af udvalgte cases.

Museer, udstillinger og underholdning

Vi leverer teknikken til gode oplevelser. Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række museer, udstillinger og sportsklubber. Her kan du gå på opdagelse i udvalgte cases. Se også vores referenceliste over museer og udstillinger, som vi har leveret AV-løsninger til.

Udlejning

I AV-Huset klarer vi alle slags udlejningsopgaver fra store events til små arrangementer. Siden 1990 har vi udlejet AV-udstyr til både erhvervs- og privatkunder. Her følger et lille udsnit af udvalgte cases.

Videregående uddannelsesinstitutioner

AV-teknologi løfter skolers undervisningsmiljø. Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række videregående uddannelsesinstitutioner. Her kan du se et lille udsnit af udvalgte cases.