VL Døgnet 2018

VL Døgnet 2018


Teknisk design og afvikling af konference

Opgave:

Den gamle herreborg fra 1556, Borreby Gods ved Skælskør, skulle forvandles til en fantastisk konference-venue for en dag under VL Døgnet 2018.

Løsning:

Den 7. juni var AV-Huset sammen med kompetente og specielt udvalgte samarbejdspartnere ansvarlig for det tekniske design og afvikling af VL Døgnet 2018.

Ca. 500 erhvervsledere, politikere og meningsdannere var samlet i de eventyrlige kulisser til den årlige konference, arrangeret af netværket Dansk Selskab for Virksomhedsledelse.

Med Europas fremtid som det samlende tema var der over 50 oplægsholdere på banen, hvoraf den mest kontroversielle nok var den verdenskendte robot Sophia, der viste hvor langt man er nået med computere og kunstig intelligens.

De tre plenum sessioner med deltagelse af bl.a. den nye uddannelses- og forskningsminister Tommy Ahlers og Nationalbankdirektør Lars Rohde blev afholdt i Ride/Teaterhallen med scenen placeret midt i, så de professionelle oplægsholdere havde en ekstra udfordring med at skulle henvende sig til to sale. En kameraproduktion og en 9 x 3 meter storskærm i hver sal sørgede for, at alle kunne se talerne og deres PowerPoint præsentationer – også når de stod med ryggen til. Plenum sessionen blev professionelt bundet sammen af de to TV-2 News værter Charlotte Beder & Lotte Mejlhede.

Flere mindre sessioner blev afholdt parallelt i godsets gamle stalde og vognporte, hvor lyd og billede fra store LED skærme hjalp til med formidling af budskabet.

I pauserne nød VL Døgnets deltagere solen og der blev netværket flittigt ved bordene og på den store plæne mellem de historiske bygninger på Borreby Gods.

Behov for professionel håndtering af teknikken?

Skal du holde et større event, hvor der er behov for professionel håndtering af al teknikken? Så tag en snak med os – vi er klar med rådgivning, projektstyring, opsætning, afprøvning, afvikling og nedtagning. Så er du fri for at spekulere mere over teknikken.

Kontakt os på 55774030 eller info@av-huset.dk.

Se flere af vores referencer fra Udlejningsafdelingen.

Det offentlige

Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række kommuner og offentlige institutioner. AV-Huset er godkendt som AV-leverandør til det offentlige i henhold til SKI-aftale 02.70 - det dynamiske indkøbssystem for AV-løsninger. Her følger et lille udsnit af udvalgte cases.

Erhverv

Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række små og store virksomheder. Fra opgradering af videokonferenceløsningen i det lille mødelokale til komplet AV-indretning af nyt domicil. Se et lille udsnit af udvalgte cases om AV-projekter for erhvervslivet. Se også vores referenceliste over danske virksomheder, som vi har leveret AV-løsninger til.

Export

AV-Huset har leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række kunder i udlandet. Her følger et lille udsnit af udvalgte cases.

Folke- & efterskoler

Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række folke- og efterskoler. Her kan du se et lille udsnit af udvalgte cases.

Hoteller

Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret forskellige AV-løsninger til en lang række hoteller, hostels og kursuscentre. Her følger et lille udsnit af udvalgte cases. Se også vores referenceliste over hoteller og konferencesteder i Danmark, som vi har leveret AV-løsninger til.

Kirker

Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række kirker, menigheds- og sognehuse. Vi lader moderne teknik mødes med klassisk arkitektur i de danske kirker. Her følger et lille udsnit af udvalgte cases.

Museer, udstillinger og underholdning

Vi leverer teknikken til gode oplevelser. Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række museer, udstillinger og sportsklubber. Her kan du gå på opdagelse i udvalgte cases. Se også vores referenceliste over museer og udstillinger, som vi har leveret AV-løsninger til.

Udlejning

I AV-Huset klarer vi alle slags udlejningsopgaver fra store events til små arrangementer. Siden 1990 har vi udlejet AV-udstyr til både erhvervs- og privatkunder. Her følger et lille udsnit af udvalgte cases.

Videregående uddannelsesinstitutioner

AV-teknologi løfter skolers undervisningsmiljø. Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række videregående uddannelsesinstitutioner. Her kan du se et lille udsnit af udvalgte cases.