VM i kvindehåndbold

VM i kvindehåndbold


AV-udstyr til verdenspressen.

Opgave:

Da Danmark var værtsnation for VM i kvindehåndbold i 2015 spillede 6 af landsholdene deres indledende kampe og 1/8 finale i Næstved Arena. 150.000 tilskuere besøgte VM mens 850 pressefolk fra hele verden var akkrediteret og i alt 1.200 frivillige hjalp til i Næstved. Diverse AV-udstyr skulle bruges i arenaen til presserum, pressemøder etc.

Løsning:

Til at løse opgaven leverede AV-Huset skærmløsning til presse- og VIP rum samt Bosch konferenceudstyr til pressemøderne, hvor TV2 leverede transmissioner fra alle fire spillesteder i Danmark. Via et 1,6 km langt fiberkabel, som AV-Huset etablerede, blev kampene vist på skærmene.

Brug for at leje AV-udstyr til dit arrangement?

Har du også et arrangement, der kræver leje af AV-udstyr? Tag fat i os, vi står klar med råd og vejledning, så du får præcis det udstyr dit arrangement har brug for – hverken mere eller mindre. Ring på telefon 55774030 eller send en email til info@av-huset.dk.

Se flere referencer fra vores udlejningsafdeling eller gå til Udlejningsafdelingen her.

Det offentlige

Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række kommuner og offentlige institutioner. AV-Huset er godkendt som AV-leverandør til det offentlige i henhold til SKI-aftale 02.70 - det dynamiske indkøbssystem for AV-løsninger. Her følger et lille udsnit af udvalgte cases.

Erhverv

Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række små og store virksomheder. Fra opgradering af videokonferenceløsningen i det lille mødelokale til komplet AV-indretning af nyt domicil. Se et lille udsnit af udvalgte cases om AV-projekter for erhvervslivet. Se også vores referenceliste over danske virksomheder, som vi har leveret AV-løsninger til.

Export

AV-Huset har leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række kunder i udlandet. Her følger et lille udsnit af udvalgte cases.

Folke- & efterskoler

Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række folke- og efterskoler. Her kan du se et lille udsnit af udvalgte cases.

Hoteller

Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret forskellige AV-løsninger til en lang række hoteller, hostels og kursuscentre. Her følger et lille udsnit af udvalgte cases. Se også vores referenceliste over hoteller og konferencesteder i Danmark, som vi har leveret AV-løsninger til.

Kirker

Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række kirker, menigheds- og sognehuse. Vi lader moderne teknik mødes med klassisk arkitektur i de danske kirker. Her følger et lille udsnit af udvalgte cases.

Museer, udstillinger og underholdning

Vi leverer teknikken til gode oplevelser. Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række museer, udstillinger og sportsklubber. Her kan du gå på opdagelse i udvalgte cases. Se også vores referenceliste over museer og udstillinger, som vi har leveret AV-løsninger til.

Udlejning

I AV-Huset klarer vi alle slags udlejningsopgaver fra store events til små arrangementer. Siden 1990 har vi udlejet AV-udstyr til både erhvervs- og privatkunder. Her følger et lille udsnit af udvalgte cases.

Videregående uddannelsesinstitutioner

AV-teknologi løfter skolers undervisningsmiljø. Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række videregående uddannelsesinstitutioner. Her kan du se et lille udsnit af udvalgte cases.