CSU-Slagelse

CSU-Slagelse


Strategisk placerede infoskærme til orientering af elever og gæster.

Center for Specialundervisning i Slagelse er et undervisningscenter under Center for Handicap og Psykiatri under Slagelse Kommune.

Opgave:

I forbindelse med indflytning i nye lokaler, ønskede CSU en mulighed for at informerer elever og gæster om arrangementer og nyheder via nogle strategisk placerede informationsskærme. Derudover skulle der laves en videokonferenceløsning samt bruges lyd og billede i det store konferencerum Glassalen og i flere undervisningslokaler.

Løsningen:

Vi valgte at placerer 4 skærme fordelt på indgange og personalerum. Skærmene er af høj kvalitet fra Panasonic, og sikre at skærmene kan bruges de mange daglige timer de skal være tændt, uden at gå i stykker. Alle 4 skærme er forbundet med hver sin Onelan player, som muliggør at indhold på skærmene kan styrers direkte fra en alm. PC arbejdsplads. Alle medarbejdere som er forbundet til netværket (lokalt på skolen, eller hjemmefra) og som har adgang med brugerlogin, kan tilgå systemet. Herfra er det muligt at opdaterer billeder, tekster og videoer, samt tidsstyre hvornår hvilket indhold skal køre, samt hvor længe og på hvilke skærme. Der kan naturligvis også køres blandet indhold på skærmene på samme tid.

Vi har ligeledes leveret videokonferenceløsning og indrettet et konferencerum med mørklægning, projektor og storskærm samt komplet højtalerløsning. Derudover har vi leveret interaktive projektorløsninger til flere undervisningslokaler.

Skal vi også hjælpe dig i mål med dit AV-projekt?

Har du et lignende projekt, som vi skal hjælpe dig med? Kontakt os på telefon 55774030 eller email info@av-huset.dk og hør om mulighederne med infoskærme.

Se flere udvalgte referencer til uddannelsesinstitutioner.

Det offentlige

Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række kommuner og offentlige institutioner. AV-Huset er godkendt som AV-leverandør til det offentlige i henhold til SKI-aftale 02.70 - det dynamiske indkøbssystem for AV-løsninger. Her følger et lille udsnit af udvalgte cases.

Erhverv

Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række små og store virksomheder. Fra opgradering af videokonferenceløsningen i det lille mødelokale til komplet AV-indretning af nyt domicil. Se et lille udsnit af udvalgte cases om AV-projekter for erhvervslivet. Se også vores referenceliste over danske virksomheder, som vi har leveret AV-løsninger til.

Export

AV-Huset har leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række kunder i udlandet. Her følger et lille udsnit af udvalgte cases.

Folke- & efterskoler

Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række folke- og efterskoler. Her kan du se et lille udsnit af udvalgte cases.

Hoteller

Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret forskellige AV-løsninger til en lang række hoteller, hostels og kursuscentre. Her følger et lille udsnit af udvalgte cases. Se også vores referenceliste over hoteller og konferencesteder i Danmark, som vi har leveret AV-løsninger til.

Kirker

Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række kirker, menigheds- og sognehuse. Vi lader moderne teknik mødes med klassisk arkitektur i de danske kirker. Her følger et lille udsnit af udvalgte cases.

Museer, udstillinger og underholdning

Vi leverer teknikken til gode oplevelser. Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række museer, udstillinger og sportsklubber. Her kan du gå på opdagelse i udvalgte cases. Se også vores referenceliste over museer og udstillinger, som vi har leveret AV-løsninger til.

Udlejning

I AV-Huset klarer vi alle slags udlejningsopgaver fra store events til små arrangementer. Siden 1990 har vi udlejet AV-udstyr til både erhvervs- og privatkunder. Her følger et lille udsnit af udvalgte cases.

Videregående uddannelsesinstitutioner

AV-teknologi løfter skolers undervisningsmiljø. Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række videregående uddannelsesinstitutioner. Her kan du se et lille udsnit af udvalgte cases.