Greve Gymnasium

Greve Gymnasium


Stor multisal som både kan være koncertsted, biograf eller teater.

Greve Gymnasium er et større gymnasium og hf-kursus med ca. 1000 elever.

Opgave:

Når op til 1000 elever, lærere og forældre skal have et fælles sted at mødes, kræver det ikke kun et stort rum med gode akustiske forhold. Derfor ville Greve Gymnasium bygge en ny multisal, som også skulle have en scene med mulighed for både at vise film og Power Point præsentationer. Samtidig ville de gerne have mulighed for at opføre teater og koncerter, hvor alle kunne se og høre.

Løsningen:

I tæt samarbejde med arkitekter, ingeniører og gymnasiet løste vi AV-opgaven til denne meget store multisal med et større point source lydanlæg fra engelske Martin Audio. Alle højttalere blev indfarvet i samme RAL farver som spær og afstivere, så det store lydanlæg, passer ind i salens æstetik og stil.
Da økonomien på det givne tidspunkt ikke gav mulighed for at lave løsningen, så alle ønsker blev opfyldt, har vi i tæt samarbejde med skolen og ingeniører forberedt alle tænkelige løsninger. Derved har skolen kunne købe de sidste dele af løsningen i etaper, når økonomien tillod det. Uden de stod med store merudgifter. Greve Gymnasium har nu en komplet multisal med plads til 1000 personer, som både kan være koncertsted, biograf eller teater.

Brug for hjælp med en multisal?

Har I også et ønske om en stor multisal, der kan bruges til mange forskellige aktiviteter? Kontakt os og hør, hvordan vi forvandler salen fra biograf til teater eller hvad I nu måtte have bruge for.

Telefon 55774030 eller email info@av-huset.dk

Se også andre udvalgte referencer fra videregående uddannelsesinstitutioner.

Det offentlige

Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række kommuner og offentlige institutioner. AV-Huset er godkendt som AV-leverandør til det offentlige i henhold til SKI-aftale 02.70 - det dynamiske indkøbssystem for AV-løsninger. Her følger et lille udsnit af udvalgte cases.

Erhverv

Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række små og store virksomheder. Fra opgradering af videokonferenceløsningen i det lille mødelokale til komplet AV-indretning af nyt domicil. Se et lille udsnit af udvalgte cases om AV-projekter for erhvervslivet. Se også vores referenceliste over danske virksomheder, som vi har leveret AV-løsninger til.

Export

AV-Huset har leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række kunder i udlandet. Her følger et lille udsnit af udvalgte cases.

Folke- & efterskoler

Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række folke- og efterskoler. Her kan du se et lille udsnit af udvalgte cases.

Hoteller

Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret forskellige AV-løsninger til en lang række hoteller, hostels og kursuscentre. Her følger et lille udsnit af udvalgte cases. Se også vores referenceliste over hoteller og konferencesteder i Danmark, som vi har leveret AV-løsninger til.

Kirker

Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række kirker, menigheds- og sognehuse. Vi lader moderne teknik mødes med klassisk arkitektur i de danske kirker. Her følger et lille udsnit af udvalgte cases.

Museer, udstillinger og underholdning

Vi leverer teknikken til gode oplevelser. Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række museer, udstillinger og sportsklubber. Her kan du gå på opdagelse i udvalgte cases. Se også vores referenceliste over museer og udstillinger, som vi har leveret AV-løsninger til.

Udlejning

I AV-Huset klarer vi alle slags udlejningsopgaver fra store events til små arrangementer. Siden 1990 har vi udlejet AV-udstyr til både erhvervs- og privatkunder. Her følger et lille udsnit af udvalgte cases.

Videregående uddannelsesinstitutioner

AV-teknologi løfter skolers undervisningsmiljø. Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række videregående uddannelsesinstitutioner. Her kan du se et lille udsnit af udvalgte cases.