Herlufsholm Skole

Herlufsholm Skole


Lydanlæg, talevarslingssystem og AV-udstyr til multisal på traditionsrig kostskole.

Herlufsholm Skole blev grundlagt i 1565 af Herluf Trolle og hans hustru Birgitte Gøye, der ønskede at skabe en skole for egnede og motiverede unge mennesker. Skolen er i dag Danmarks største kostskole med over 600 elever fra 6. klasse til 3. g.

Opgaven:

Skolen har gennem tiden haft mange AV-opgaver, som skulle løses, så de passede ind i de fredede bygninger, men samtidig skulle leve op til de krav, der stilles på en international uddannelse, der konkurrerer med verdens bedste skoler.

Løsninger:

Blandt de mange forskellige løsninger AV-Huset har leveret til skolen indgår bl.a. AV-udstyr i multisale med biograf og koncertfaciliteter til teatersale og gymnastikhal. Løsningerne kan betjenes af alle og indgår i dag i undervisningen. Vi har ligeledes leveret et større talevarslingssystem, som lever op til de skrappeste krav om EN54. Skolens sikkerhedskrav løses med flere årlige tilsyn og test.

Har du et lignende projekt, som vi skal hjælpe dig med? Kontakt os og hør om de mange AV-muligheder, der kan være med til at løfte undervisningsmiljøet på en videregående uddannelsesinstitution.

Telefon: 55774030 og Email: info@av-huset.dk

Se hvordan vi har løst AV-opgaver for andre videregående uddannelsesinstitutioner.

Det offentlige

Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række kommuner og offentlige institutioner. AV-Huset er godkendt som AV-leverandør til det offentlige i henhold til SKI-aftale 02.70 - det dynamiske indkøbssystem for AV-løsninger. Her følger et lille udsnit af udvalgte cases.

Erhverv

Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række små og store virksomheder. Fra opgradering af videokonferenceløsningen i det lille mødelokale til komplet AV-indretning af nyt domicil. Se et lille udsnit af udvalgte cases om AV-projekter for erhvervslivet. Se også vores referenceliste over danske virksomheder, som vi har leveret AV-løsninger til.

Export

AV-Huset har leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række kunder i udlandet. Her følger et lille udsnit af udvalgte cases.

Folke- & efterskoler

Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række folke- og efterskoler. Her kan du se et lille udsnit af udvalgte cases.

Hoteller

Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret forskellige AV-løsninger til en lang række hoteller, hostels og kursuscentre. Her følger et lille udsnit af udvalgte cases. Se også vores referenceliste over hoteller og konferencesteder i Danmark, som vi har leveret AV-løsninger til.

Kirker

Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række kirker, menigheds- og sognehuse. Vi lader moderne teknik mødes med klassisk arkitektur i de danske kirker. Her følger et lille udsnit af udvalgte cases.

Museer, udstillinger og underholdning

Vi leverer teknikken til gode oplevelser. Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række museer, udstillinger og sportsklubber. Her kan du gå på opdagelse i udvalgte cases. Se også vores referenceliste over museer og udstillinger, som vi har leveret AV-løsninger til.

Udlejning

I AV-Huset klarer vi alle slags udlejningsopgaver fra store events til små arrangementer. Siden 1990 har vi udlejet AV-udstyr til både erhvervs- og privatkunder. Her følger et lille udsnit af udvalgte cases.

Videregående uddannelsesinstitutioner

AV-teknologi løfter skolers undervisningsmiljø. Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række videregående uddannelsesinstitutioner. Her kan du se et lille udsnit af udvalgte cases.