Vordingborg Gymnasium

Vordingborg Gymnasium


Multisal med AV-løsninger til kreative fag.

Vordingborg Gymnasium og HF er et mellemstort gymnasium og hf-kursus i Vordingborg med ca. 625 elever.

Opgave:

Vordingborg Gymnasium havde behov for en sal, hvor deres kreative fag som musik, billedkunst og teater kunne opføres. Samtidig havde de også brug for et sted, hvor både lærere og elever kunne undervises og orienteres. De efterspurgte således AV-udstyr til en sådan multisal, men problemet var bare, at skolen ikke havde mere plads …

Løsningen:

Pladsmanglen blev heldigvis løst af en dygtig arkitekt, der udnyttede et hjørne af gymnasiet og designede en smuk sal med plads til alle gymnasiets udfordringer. AV-løsningen til multisalen leverede AV-Huset i tæt samarbejde med både arkitekt og gymnasiet, så alle de tekniske udfordringer gik op i en højere enhed sammen med den smukke arkitektur. Løsningen består blandt andet af en 24 kanals Yamaha mikser, et lydsystem med JBL linearray højttaler og nedsænket subwoofer i gulvet. Flere projektorer, skjulte Taptension lærred og Robe led lamper er også en del af løsningen, som alt sammen styres af en Crestron rumstyring.

Brug for hjælp med AV til jeres multisal?

Har I også et ønske om mange aktiviteter, men for lidt plads? Lad os hjælpe jer med AV-løsninger til en multisal.

Ring til os på telefon 55774030 eller send en email til info@av-huset.dk.

Se flere referencer fra videregående uddannelsesinstitutioner.

Det offentlige

Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række kommuner og offentlige institutioner. AV-Huset er godkendt som AV-leverandør til det offentlige i henhold til SKI-aftale 02.70 - det dynamiske indkøbssystem for AV-løsninger. Her følger et lille udsnit af udvalgte cases.

Erhverv

Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række små og store virksomheder. Fra opgradering af videokonferenceløsningen i det lille mødelokale til komplet AV-indretning af nyt domicil. Se et lille udsnit af udvalgte cases om AV-projekter for erhvervslivet. Se også vores referenceliste over danske virksomheder, som vi har leveret AV-løsninger til.

Export

AV-Huset har leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række kunder i udlandet. Her følger et lille udsnit af udvalgte cases.

Folke- & efterskoler

Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række folke- og efterskoler. Her kan du se et lille udsnit af udvalgte cases.

Hoteller

Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret forskellige AV-løsninger til en lang række hoteller, hostels og kursuscentre. Her følger et lille udsnit af udvalgte cases. Se også vores referenceliste over hoteller og konferencesteder i Danmark, som vi har leveret AV-løsninger til.

Kirker

Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række kirker, menigheds- og sognehuse. Vi lader moderne teknik mødes med klassisk arkitektur i de danske kirker. Her følger et lille udsnit af udvalgte cases.

Museer, udstillinger og underholdning

Vi leverer teknikken til gode oplevelser. Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række museer, udstillinger og sportsklubber. Her kan du gå på opdagelse i udvalgte cases. Se også vores referenceliste over museer og udstillinger, som vi har leveret AV-løsninger til.

Udlejning

I AV-Huset klarer vi alle slags udlejningsopgaver fra store events til små arrangementer. Siden 1990 har vi udlejet AV-udstyr til både erhvervs- og privatkunder. Her følger et lille udsnit af udvalgte cases.

Videregående uddannelsesinstitutioner

AV-teknologi løfter skolers undervisningsmiljø. Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række videregående uddannelsesinstitutioner. Her kan du se et lille udsnit af udvalgte cases.