FN's Udviklingsprogram (UNDP) er FN’s største udviklingsorganisation, der især arbejder for fattigdomsbekæmpelse, ansvarlig regeringsførelse, kriseforebyggelse og genopbygning samt miljø, klima og adgang til energi.

Opgave:

FN's Udviklingsprogram i samarbejde med Social- og sundhedsministeriet i den vestafrikanske stat Liberia havde brug for en udendørs skærmløsning til at offentliggøre og formidle vigtige sundhedsrelaterede oplysninger til offentligheden i hovedstaden Monrovia f.eks. i forbindelse med udbrud af ebola. FN og ministeriet stillede som krav, at løsningen skulle være nem at betjene og tekst/billeder på skærmen skulle være i høj opløsning.

Løsning:

Den valgte løsning blev en 7m2 stor udendørs LED skærm monteret på en specialtilpasset stander. Skærmens størrelse gør det muligt at se indholdet på lang afstand. Skærmen er lavet af 6mm LED dioder og er en af de bedste på markedet. Stander og afskærmning er bygget til at modstå vejr og vind i Monrovia.

Alt indhold på skærmen styres af en ONELAN player. AV-Huset har programmeret layout, så brugerne blot skal uploade det ønskede indhold. Med kalenderfunktionen i systemet styres hvornår indholdet skal vises. Systemet er konfigureret således, at skærmen tænder, når den modtager indhold og slukker automatisk, når der ikke er noget indhold at vise. Med denne funktion holdes strømforbruget på et absolut minimum og dermed reduceres miljøbelastningen.

Hvis uheldet skulle være ude, kan AV-Huset tilgå skærmen og kontrolbokse via fjernadgang fra serviceafdelingen i Danmark og yde support med det samme.

AV-Huset var ansvarlig for hele projektet fra rådgivning, levering og montering af stander, skærm og software til uddannelse af de lokale brugere i korrekt brug af systemet.

Læs mere om projektet til FN's Udviklingsprogram i Liberia her.

Har du brug for råd og vejledning om AV-løsninger til et projekt i udlandet? Vi kan tilbyde jer en professionel håndtering og stor erfaring på området fra steder som Europa, Mellemøsten, Asien og Afrika. Kontakt os på telefon 5577 4030 eller email info@av-huset.dk.

Se udpluk af andre case stories fra Export.