Hurtig og professionel hjælp

Som kunde i AV-Huset er du sikret hurtig og professionel hjælp, hvis uheldet skulle være ude. Vores serviceteknikere kan hurtigt være hos dig og hvis problemet ikke kan løses hurtigt på stedet, vil eventuelle reparationer blive udført på vores eget værksted. Alle vores teknikere har relevant teknisk uddannelse og mange års erfaring med professionelt AV-udstyr.

Som de eneste på markedet giver AV-Huset 12 måneders driftsgaranti på samtlige reparationer (ekskl. lamper og hærværk).

Kontakt SERVICETELEFON 5577 4030.

Fordele med en serviceaftale

Du kan også vælge at tegne en serviceaftale. En serviceaftale lavet specielt til dig giver fuldt udbytte af investeringen og ikke mindst tryghed efter købet. En serviceaftale kan tegnes på både nyt og eksisterende AV-udstyr og tilpasses dine behov.

Service er både at reparere, når skaden er sket, men også at forebygge nedbrud med løbende eftersyn. Det giver de laveste totalomkostninger.

AV-udstyr, der ofte bliver brugt og flyttet rundt, skal have et årligt serviceeftersyn, hvor alt bliver målt igennem, justeret og renset. Vores erfarne teknikere sørger for, at dit udstyr altid er i trygge hænder – uanset om det er en ældre overhead-projektor eller det nyeste digitale udstyr.

En serviceaftale kan bl.a. indeholde:

  • Support med garanteret responstid efter aftale ved pludselig opstået fejl
  • Gratis telefonsupport fra vores serviceafdeling
  • Fejlretning over internet via fjernopkobling
  • Gratis opdatering af software ved serviceeftersyn
  • Regelmæssig indregulering/kontrol af niveauer


Team Viewer login til fjernsupport.