Udlejning af professionelt AV-udstyr

Hos AV-Huset tilbyder vi udlejning af AV-udstyr til private, det offentlige, virksomheder, institutioner osv. Vi tilbyder blandt andet udlejning af lyd, projektorer, lærreder, storskærme, kamera, video, rig, lys og scene. Har du opgaven, har vi helt sikkert udstyret! Det kan være alt fra en enkelt projektor til det lille møde over til den store generalforsamling, firmafest med det komplette sceneanlæg – eller måske udstillingen for videokunst...

Kontakt Rasmus i vores udlejningsafdeling og få et uforpligtende tilbud på udlejning af AV-udstyr til dit næste arrangement:
 

       RASMUS MØLLER HANSEN    RMH@AV-HUSET.DK    MOBIL: 2542 7111
 

Rådgivning, der er til at forstå

AV-Husets konsulenter er specialister i AV-løsninger og står altid til rådighed med råd og vejledning i forbindelse med planlægningen af dit arrangement. Ved udlejning af AV-udstyr til større arrangementer kan der være tvivl om de akustiske forhold, placering af storskærme, valg af mikrofoner, højttalere og mange andre ting, der vil have stor betydning for afviklingen. Vi lytter til dine behov og ønsker og finder frem til det helt rigtige AV-udstyr til opgaven. Vi lægger stor vægt på ikke at ”overbooke” ved udlejning af AV-udstyr, men at udstyret kan løfte opgaven til alles tilfredshed. Det tror vi på er den bedste løsning og det har vi en professionel holdning til.

Teknisk assistance sikrer en perfekt afvikling

AV-Huset råder over mange dygtige og erfarne teknikere, der gerne er med før, under og efter arrangementet ved udlejning af AV-udstyr. Hvis du er teknisk ansvarlig på større events og arrangementer – eller bare har nok at se til, kender du sikkert problemet med at holde styr på både teknik og alle de spørgsmål, der altid opstår. Kontakt os og vores teknikere er klar til at levere, opsætte og afprøve AV-udstyret samt stå for den tekniske afvikling og efterfølgende nedtagning, så du kan fokusere på de andre ting. Du vælger selvfølgelig selv, om du ønsker assistance eller hellere vil ordne det hele selv.

I vores udlejningskatalog kan du se et udvalg og priser på udlejning af forskelligt standard AV-udstyr. Vi kan selvfølgelig meget mere end det! Kontakt os og hør mere.

Gennem årene har vi oparbejdet stor erfaring med udlejning af av-udstyr. Du kan se nogle af vores mange referencer i listen over referencer fra udlejningsafdelingen eller gå til udvalgte case stories på udlejningsopgaver.

Er du interesseret i nyheder og tilbud fra vores udlejningsafdeling? Så tilmeld dig nyhedsbrevet her nederst på siden.