Udlejning af professionelt AV-udstyr

Hos AV-Huset tilbyder vi udlejning af AV-udstyr til virksomheder, foreninger, institutioner, private, det offentlige osv. Vi tilbyder blandt andet udlejning af højttalere, mikrofoner, projektorer, lærreder, storskærme, kamera, video, rig, lys og scene. Vi kan også stå for livestreaming af dit arrangement, generalforsamling etc. Har du opgaven, har vi helt sikkert udstyret! Det kan være alt fra en enkelt projektor til det lille møde over til den store generalforsamling, firmafest med det komplette sceneanlæg – eller måske udstillingen for videokunst...

Kontakt vores udlejningsafdeling på 5577 4030 eller email info@av-huset.dk og få et uforpligtende tilbud på udlejning af AV-udstyr til dit næste arrangement.

   

Se vores referencer og udlejningskatalog

I vores udlejningskatalog kan du se et udvalg og priser på udlejning af forskelligt standard AV-udstyr. Vi kan selvfølgelig meget mere end det! Kontakt os for en snak om muligheder.

Gennem årene har vi oparbejdet stor erfaring med udlejning af av-udstyr, så du kan roligt overlade al teknikken til os. Du kan se nogle af vores mange referencer på udvalgte case stories på udlejningsopgaver og måske lade dig inspirere.

Hos os har du bl.a. mulighed for at leje: 

Leje af projektor 

- Leje af live streaming udstyr

- Leje af storskærm

- Leje af højttalere

- Leje af mikrofon

 Du kan også udfylde kontaktformularen her på siden, så vender vi tilbage til dig.

   

Rådgivning, der er til at forstå

AV-Husets konsulenter er specialister i AV-løsninger og står altid til rådighed med råd og vejledning i forbindelse med planlægningen af dit arrangement. Ved udlejning af AV-udstyr til større arrangementer kan der være tvivl om de akustiske forhold, placering af LED storskærme, valg af mikrofoner, højttalere og mange andre ting, der vil have stor betydning for afviklingen. Vi lytter til dine behov og ønsker og finder frem til det helt rigtige AV-udstyr til opgaven. Vi lægger stor vægt på ikke at ”overbooke” ved udlejning af AV-udstyr, men at udstyret kan løfte opgaven til alles tilfredshed. Det tror vi på er den bedste løsning og det har vi en professionel holdning til.

Teknisk assistance sikrer en perfekt afvikling

AV-Huset råder over mange dygtige og erfarne teknikere, der gerne er med før, under og efter arrangementet ved udlejning af AV-udstyr. Hvis du er teknisk ansvarlig på større events og arrangementer – eller bare har nok at se til, kender du sikkert problemet med at holde styr på både teknik og alle de spørgsmål, der altid opstår. Kontakt os, og vi er klar til at stå for den tekniske styring af dit arrangement med levering, opsætning og afprøvning af AV-udstyret samt teknisk afvikling og efterfølgende nedtagning, så du kan fokusere på de andre ting. Du vælger selvfølgelig selv, om du ønsker assistance eller hellere vil ordne det hele selv.

Vi er medlem af AV Brancheforeningen - din garanti for kvalitet.