Her nedenunder finder du forskellige kampagner på AV-udstyr og løsninger. Kontakt os og hør mere om de enkelte kampagner.


Kombinér din fladskærm med en smart glastavle

Kombinér en Panasonic fladskærm med et moderne konferenceskab med forskydelige låger i hærdet glas. Glaslågerne er magnetiske og moderne whiteboards, som du kan skrive på.

 


Trådløs deling af indhold på møder

Barco Clickshare er ideel i situationer, hvor der er behov for deling af indhold fra en pc, tablet eller smartphone til en stor skærm i mødelokalet.
Med et enkelt klik kan alle mødedeltagere dele deres indhold.

 


Fang kundernes opmærksomhed med en digital signage pylon

Her får du en smart, fleksibel og driftssikker løsning i topkvalitet, som skaber en oplevelse af service, information og inspiration for dine kunder.
Vi kan skræddersy pylonen efter dine behov med f.eks. touch skærm, hjul og trådløs wifi. Du kan nemt selv opdatere indholdet på skærmen.

 


Unikke projektionsmuligheder med nyt spejl

The Mirror Head er en unik spejlløsning, der monteres foran projektoren og åbner op for helt fantastiske projektionsmuligheder.
Statisk projektion hører fortiden til. Rejsen ind i en ny visuel oplevelse begynder her! Læs mere om The Mirror Head.

 


Spar tid og penge med Panasonic HD videokonferenceløsninger

Med en Panasonic HD videokonferenceløsning får du et professionelt system, som er nemt at betjene til en særdeles attraktiv pris.

 


Infoskærme / digital skiltning

Kommunikation via infoskærme er ideel rigtig mange steder – i butikker, på hoteller, hos lægen – kun fantasien sætter grænser for anvendelsesmulighederne.