Her nedenunder finder du forskellige kampagner på AV-udstyr og løsninger. Kontakt os på telefon 5577 4030 eller email info@av-huset.dk og hør mere om de enkelte kampagner.


 

Professionel plug & play løsning til videomøder med 1 - 10 deltagere

Her får du en professionel pakkeløsning fra Crestron, som består af en sound-bar med indbygget ultra widvinklet HD-kamera med 4K sensor og retningsbestemte mikrofoner.

 


 

Enkel og smart skærmløsning til booking af mødelokaler

Gør det nemt at booke og få overblik over jeres mødelokaler. Installér en lille touch skærm ved hvert mødelokale. Skærmene kobles til jeres kalendersystem og giver et hurtigt overblik over lokaler og en nem måde at booke, forlænge, annullere møder på og meget mere.
 Trådløs deling af indhold på møder

Barco Clickshare er ideel i situationer, hvor der er behov for deling af indhold fra en pc, tablet eller smartphone til en stor skærm i mødelokalet.
Med et enkelt klik kan alle mødedeltagere dele deres indhold.

 


Fang kundernes opmærksomhed med en digital signage pylon

Her får du en smart, fleksibel og driftssikker løsning i topkvalitet, som skaber en oplevelse af service, information og inspiration for dine kunder.
Vi kan skræddersy pylonen efter dine behov med f.eks. touch skærm, hjul og trådløs wifi. Du kan nemt selv opdatere indholdet på skærmen.

 


Unikke projektionsmuligheder med nyt spejl

The Mirror Head er en unik spejlløsning, der monteres foran projektoren og åbner op for helt fantastiske projektionsmuligheder.
Statisk projektion hører fortiden til. Rejsen ind i en ny visuel oplevelse begynder her! Læs mere om The Mirror Head.

 


Spar tid og penge med Panasonic HD videokonferenceløsninger

Med en Panasonic HD videokonferenceløsning får du et professionelt system, som er nemt at betjene til en særdeles attraktiv pris.

 


Infoskærme / digital skiltning

Kommunikation via infoskærme er ideel rigtig mange steder – i butikker, på hoteller, hos lægen – kun fantasien sætter grænser for anvendelsesmulighederne.