Ny justérbar receptionsskærm fra Arthur Holm

Ny justérbar receptionsskærm fra Arthur Holm

april 3, 2019

Vi har gennem årene leveret mange forskellige skærme til hoteller rundt om i Danmark. På et tidspunkt blev vi mødt af et ønske om en fleksibel skærm, som kunne være med til at skabe et bedre arbejdsmiljø ved receptionsdisken. I samarbejde med designproducenten Arthur Holm har vi udviklet en ny elegant receptionsskærm. Den eneste på markedet med elektrisk hæve-/sænkefunktion.

Bedre arbejdsmiljø med ny receptionsskærm

Den nye receptionsskærm kan vippes 20°, drejes 70° til hver side, hæves/sænkes med en vandring på 10 cm og indstilles så den passer til individuelle behov og skaber et korrekt arbejdsmiljø ved receptionsskranken.

Receptionsskærm i eksklusivt design

Kabinettet er lavet i et eksklusivt design af aluminium og rustfrit stål, mens skærmfronten er af hærdet antireflekterende glas med en elegant sort kant. Drejefoden er i poleret rustfri stål med 100% skjult kabeltilgang og udstyret med den elektriske hæve-/sænkefunktion, der betjenes på fronten af skærmen.

Udviklet med den nyeste teknologi

Skærmen er 22” og udviklet med et professionelt Full HD panel designet til 24 timers drift i døgnet. Enheden monteres i bord eller disk, mens selve teknikken og tilslutninger er gemt væk under bordet i en lille tilslutningsboks, så et minimalistisk og pænt arbejdsområde tilsikres.

Kundetilpasset løsning

Receptionsskærmen kan også leveres med touch skærm, i specialfarver og med logo indgraveret i skærmkanten.

Der ydes 5 års fuld produktgaranti på receptionsskærmen fra Arthur Holm.

Se video med den nye skærm.

Du kan læse mere om skærmen på Arthur Holms hjemmeside.

Book en demo af om den nye skærm til receptionsområder på telefon 5577 4030 eller email info@av-huset.dk, så kommer vi forbi og præsenterer skærmen.

    

    

Andre nyheder