Arthur Holms Tour Van er i Danmark – oplev designerskærme

Arthur Holms Tour Van er i Danmark – oplev designerskærme

august 21, 2018

Arthur Holms Tour Van er i Danmark i denne uge (uge 34), hvor vi har fornøjelsen at kunne fremvise de flotte designskærme for interesserede.

Arthur Holm Tour Van præsenterer…

Der er tale om det ypperste inden for AV-teknologi. På denne Arthur Holm tour kan vi bl.a. vise nyhederne DB2Share, som er en komplet løsning til deling af informationer i møde- og konferencelokaler og DB2 monitorerne, der nu fås i en smart lille 10” størrelse i Full HD og 24” i 4K opløsning. Alt sammen stilfuldt integreret i mødebordet.

Vil du også opleve de prisvindende Arthur Holm skærme?

Tirsdag kører vi med Arthur Holm bussen i Aarhus-området og torsdag/fredag er vi på Sjælland. Vil du også gerne opleve de prisvindende AV-produkter? Kontakt os hurtigst muligt på telefon 5577 4030.

Arthur Holm er motoriserede og sammenfoldelige skærme og avancerede AV-løsninger baseret på state of the art teknologi med dansk design og professionelt AV-håndværk. Du kan se mere om Arthur Holms produkter eller kontakte os på telefon 5577 4030 eller info@av-huset.dk for en snak om mulighederne med de stilfulde skærme og løsninger.

         
         

Andre nyheder