AV-Huset søger AV-tekniker elev

AV-Huset søger AV-tekniker elev

september 26, 2022


 

I AV-Huset arbejder vi med de nyeste AV-løsninger i høj kvalitet med fokus på design og æstetik.
Vi søger nu en elev til uddannelsen som AV-tekniker med ansættelse hurtigst muligt.

VI UDDANNER DIG I DEN NYESTE TEKNOLOGI

I AV-branchen er der i stigende grad brug for faglærte teknikere med stærke kompetencer inden for lyd, lys, billede og video. Som AV-tekniker elev i montageafdelingen hos AV-Huset får du en allround uddannelse med fokus på at dimensionere, installere, implementere, programmere og servicere møderumsløsninger, videokonferencesystemer, alle typer af projektorer, lærreder, LED skærme og lydsystemer m.v. Du vil således lære at anvende den nyeste teknologi til at sikre de rigtige tekniske opgaveløsninger hos vores kunder i både den private og offentlige sektor i Danmark og evt. også udlandet.

Der vil også være mulighed for kortere indblik i arbejdet i vores udlejningsafdeling med opgaver som opsætning, afvikling, betjening og nedtagning af teknisk udstyr i forbindelse med konferencer, udstillinger og andre arrangementer.

Uddannelsen er en kombination af praktik hos os og skoleophold. Du får elevløn under forløbet og afslutter uddannelsen med en svendeprøve.

HVEM ER DU

Vi lægger vægt på modenhed og interesse for faget, og det er en fordel, hvis du har noget teknisk erfaring. Du har drive, kan arbejde selvstændigt og tager ansvar for dine opgaver. Du taler og skriver flydende dansk og kan forstå og tale engelsk. Som person er du imødekommende, positiv og frisk på nye udfordringer.

HVAD VI KAN TILBYDE DIG

Vi tilbyder dig elevplads i en innovativ og veletableret AV-virksomhed i Næstved med 22 dygtige kolleger, hvor høj kvalitet og faglig stolthed ligger dybt i vores DNA. Du bliver en del af vores Montage, IT, Service & Udlejningsteam på 8 teknikere. Vi er et hus med en uformel omgangstone og en flad organisationsstruktur, så der er ikke langt fra idé til handling. Vi lægger stor vægt på at være åbne, ærlige og direkte, så vi har et friskt, lærerigt og dynamisk arbejdsmiljø. Og så kan vi godt lide at grine sammen, for det skal også være sjovt at gå på arbejde.

Vi håber, at du har lyst til at blive vores nye elev og ser frem til at høre fra dig.

SÅDAN SØGER DU ELEVPLADSEN

Send din ansøgning med CV og eventuelle anbefalinger til vores IT- og servicechef René Nøhr på mail rene@av-huset.dk hurtigst muligt. Vi indkalder løbende til samtale. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte René på telefon +45 5577 4030 eller mail rene@av-huset.dk.

OM AV-TEKNIKER UDDANNELSEN

Uddannelsen til AV-tekniker varer typisk 3,5 år ekskl. grundforløbet. 40 uger foregår på skole. Du får en teknisk uddannelse, der forbinder viden med praktik og giver dig kompetencer inden for dimensionering, implementering og installation af lys-, lyd- og videoteknisk udstyr. Derudover opnår du viden om etablering og programmering af it-netværk til av-installationer.

Skoleforløbet foregår hos NEXT Uddannelser i København.

OM AV-HUSET A/S

Vi er specialister i rådgivning, salg, installation, service og udlejning af professionelt AV-udstyr til hoteller, museer, virksomheder, den offentlige sektor, uddannelsesinstitutioner etc. i Danmark og udlandet. Vi samarbejder med verdens førende AV-producenter og har været i branchen siden 1990. Vi har tilsluttet os FNs Global Compact vedr. anti-korruption, menneskerettigheder etc. og vi støtter organisationer som WWF Verdensnaturfonden og Kræftens Bekæmpelse. Virksomheden ligger i Næstved og vi er i dag 22 medarbejdere.

Du kan læse mere om AV-Huset her på hjemmesiden eller på vores Facebook-side eller LinkedIn.

         

 

Andre nyheder