AV-Huset søger en Key Account Manager

AV-Huset søger en Key Account Manager

januar 31, 2020

Vi søger lige nu en Key Account Manager / Salgskonsulent til AV-Huset i Næstved med primært distrikt i København og Nordsjælland.

Vil du være del af en af Danmarks førende AV-virksomheder, der arbejder med high-end løsninger til hoteller, museer, virksomheder etc. fra nogle af verdens største brands – og som i år kan fejre 30-års jubilæum?

Erfaring

Du har dokumenteret erfaring med salg af AV og/eller IT-produkter og -løsninger. Måske er du uddannet i radio-tv-branchen, er tekniker med salgsinteresse – eller… Det handler om, at du skal have en professionel holdning til salg og kundebetjening.

Dine primære arbejdsopgaver

Vores nye kollega skal være med til at understøtte en eksisterende kunde samt udbygge vores kundekreds indenfor primært hoteller, museer, erhverv og detail-markedet. Du skal være klar til at yde en optimal rådgivning i deres valg af av-udstyr og løsninger. Du kommer til at arbejde med kvalitetsprodukter fra de førende leverandører på markedet, hvor AV-Huset for en stor del har egne agenturer. Løsningerne er i høj grad AV-installationer til konferencerum, informationssystemer, lyd, LED og projektionsløsninger.

Personlighed

Du sætter en ære i at være der for kunderne og udføre dit arbejde indenfor aftalt tid. Du har fokus på høj kvalitet og service, og ser muligheder frem for begrænsninger. Målrettet, opfølgende og resultatorienteret er nøgleordene i din indstilling til jobbet.

Kommunikation

Vi forventer gode kommunikationsevner og du skal tale og skrive flydende dansk. Derudover er det et krav, at du kan tale og formulere dig på engelsk.

IT

Du har selvfølgelig en generelt rigtig god IT-forståelse.

Potentiale

Du har mulighed for at blive del af en spændende og velkonsolideret virksomhed i Næstved med 30 år ”på bagen” i det danske AV-marked. Du bliver del af vores salgsteam med direkte reference til den adm. direktør og får masser af udviklingsmuligheder samt stor frihedsgrad og selvstændighed i jobbet. Pension, sundhedsforsikring, IT, telefon og bil er en del af lønpakken.

Opstart

Hurtigst muligt. Vi er klar, men venter selvfølgelig gerne på den rette.

Ansøgning

Lyder ovenstående interessant for dig? Så send en fortrolig ansøgning til direktør Jens Ravn på e-mail jens@av-huset.dk. Vil du høre mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte Jens Ravn på telefon 55 77 40 30.

Om AV-HUSET A/S

Vi arbejder ud fra en filosofi om at levere kvalitetsløsninger med respekt for æstetik, design og brugervenlighed – altid med kundernes behov og ønsker i fokus. Faktisk bestræber vi os på altid at levere gode oplevelser.

Vi har specialiseret os i rådgivning, salg, installation, service og udlejning af professionelle AV-løsninger til kunder i både Danmark og udlandet. AV-Huset beskæftiger pt 25 medarbejdere og har desuden en freelancegruppe og en stor del faste samarbejdspartnere. Du vil opleve en fri omgangstone og en rigtig fin stemning, hvor kollegaerne altid er med på et godt grin. AV-branchen er i rivende udvikling og dine kommende kollegaer er blandt nogle af branchens dygtigste fagspecialister, som du altid kan sparre med.

Vi er bevidste om, at vi har et samfundsmæssigt ansvar og vi driver virksomhed på en ordentlig og anstændig måde, hvorfor vi bl.a. har tilsluttet os FNs Global Compact. Læs mere om vores sociale ansvarlighed.

Andre nyheder