AV-Huset søger salgskonsulent – vil du med på holdet?

AV-Huset søger salgskonsulent – vil du med på holdet?

juli 7, 2023

STILLINGEN ER BESAT.

Vil du med på holdet hos en veletableret AV-virksomhed, der arbejder med høj kvalitet?

Vi søger en selvkørende kollega med erfaring inden for rådgivning og salg. Dit udgangspunkt bliver ude hos kunderne i Københavnsområdet/på Sjælland og du får mulighed for hjemmearbejdsplads. Måske du har erfaring fra AV/IT- Radio/TV eller anden beslægtet branche, men det er ikke et krav, bare du har teknisk interesse.

AV-Huset – vi fokuserer på kvalitet og ansvarlighed

Vi er specialister i professionelt AV-udstyr til virksomheder, hoteller, museer og større løsninger til organisationer i Danmark og udlandet. Vi samarbejder med verdens førende AV-producenter og har fokus på æstetik, design og ansvarlig virksomhedsledelse gennem FNs Global Compact. Vi har været i branchen siden 1990 og ligger i Næstved. Du har nu mulighed for at komme med på holdet hos en virksomhed, der ”ikke bare vil være som alle de andre”.

Mød dit nye team

Vi arbejder med en flad organisation, så vejen til ledelsen er kort og de rigtige beslutninger kan hurtigt tages. Du bliver del af et mindre salgsteam med ansvar for dine enge kunder. Du vil opleve en fri omgangstone og god stemning i huset, hvor dygtige kollegaer står klar til at sparre med dig. Vi tilbyder gode udviklingsmuligheder i en velkonsolideret virksomhed og med reference til den adm. direktør får du i stor grad mulighed for at sætte dit præg på dagligdagen. Vi tilbyder løn efter kvalifikationer, bilordning, pension, sundhedsforsikring, IT- og tøjpakker mv. 

Skab langsigtede relationer til dine kunder

Du formår at skabe gode og langsigtede relationer til dine kunder, som du brænder for at servicere og give optimale oplevelser. Din tilgang til æstetik og design ligger i den høje ende af skalaen.

  • På en typisk dag består dine opgaver primært af:
  • Vedligeholdende salgsarbejde til eksisterende kundegrupper  
  • Tryghedsskabende rådgivning
  • Projekt- & løsningssalg og salg af supplerende serviceløsninger
  • Du er kundens mand M/K på egne solgte projekter i tæt samarbejde med teknisk afdeling

Kundeorienteret og engageret

Som person er du udadvendt og proaktiv. Du fungerer godt i et mindre team, hvor du bidrager med vidensdeling og dit gode humør. Du er drevet af at skabe gode kundeoplevelser og du arbejder selvstændigt og systematisk. For dig er det at tage ansvar ”et must” og forandringsparatheden er til stede, når det er nødvendigt.

Du er god til at kommunikere og flydende på dansk i både skrift og tale samt rutineret i at skrive og tale engelsk. Det er en fordel, hvis du er daglig bruger af Navision Dynamics. Du er rutineret bruger af MS Office pakken samt platforme som Teams, Zoom mv. Du har kørekort B.

Er du vores nye kollega?

Send en kort ansøgning med din motivation for at søge jobbet og dit CV til adm. direktør Jens Ravn på e-mail jens@av-huset.dk inden den 24. august. Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte Jens Ravn på telefon 25427102. Vi indkalder derefter til samtale.

Vi glæder os til at høre fra dig.

 

Andre nyheder