AV-Huset søger salgskonsulent

AV-Huset søger salgskonsulent

marts 19, 2021

STILLINGEN ER BESAT.

Vi søger en relationsskabende salgskonsulent til AV-Huset med primært salgsdistrikt i København og Nordsjælland. Vil du med på holdet hos en af Danmarks førende AV-virksomheder, der arbejder med høj kvalitet i vores hardwarevalg og har egne agenturer fra nogle af verdens førende brands?

Vi søger en selvkørende kollega med solid erfaring inden for rådgivning og salg til større kunder. Dit udgangspunkt bliver Københavnsområdet/Sjælland. Du får mulighed for hjemmearbejdsplads.

Måske du har erfaring fra AV/IT- og/eller anden beslægtet branche, men det er ikke et krav, bare du er teknisk velfunderet og har en naturlig interesse inden for IT- og AV-området.

Dine primære opgaver

  • Målrettet opsøgende salgsarbejde til udvalgte kundegrupper i samme segment
  • Tryghedsskabende totalrådgivning
  • Løsningssalg og salg af supplerende serviceløsninger
  • Tovholder på et projekt både in- og eksternt med ansvar for den fulde facilitering af løsningerne som kundens mand M/K

Du er engageret og kan skabe relationer

Som person er du udadvendt, resultatorienteret og trives med teknisk salg & rådgivning og kan håndtere denne formidling tryghedsskabende og i øjenhøjde med kunderne.

Det er helt afgørende, at du formår at skabe gode og langsigtede relationer til dine kunder, som du brænder for at servicere og give optimale oplevelser. Du er engageret og fungerer godt i et mindre team, hvor du som en naturlig del bidrager med vidensdeling og dit gode humør.

Din tilgang til jobbet er struktureret, og du arbejder selvstændigt og systematisk med styr på dine arbejdsopgaver.

Du forstår, at teknikken er nødvendig for at opfylde kundernes ønsker og behov, men ikke nødvendigvis noget man ønsker at have i fokus. Din tilgang til æstetik og design ligger i den høje ende af skalaen.

For dig er det at tage ansvar ”et must” i en meningsfyldt og afvekslende hverdag, hvor forandringsparatheden er til stede, når det er nødvendigt. Du har udover ovenstående en helt gennemgående kommerciel tilgang, og forstår vigtigheden af, at der skal tjenes penge for at kunne levere.

Vi forventer gode kommunikative evner, og at du behersker flydende dansk i skrift og tale samt er rutineret i at skrive og tale engelsk.

Det er en fordel, hvis du er daglig bruger af Navision Dynamics. Du er rutineret bruger af MS Office pakken, herunder diverse VC-platforme som Teams, Zoom mv.

Det får du

Du bliver del af et mindre salgsteam i en velkonsolideret virksomhed i vækst. Vi tilbyder gode udviklingsmuligheder og du kan samtidig være med til at præge en virksomhed, der ikke ”bare vil være som alle de andre”.

Med reference til den adm. direktør får du i stor grad mulighed for at påvirke udviklingen og sætte dagsordenen for, hvordan tingene skal gribes an og din dagligdag fungere. Selvstændigheden i jobbet er selvsagt stor.

Du vil opleve en fri omgangstone og god stemning i huset. Du får 22 kompetente kollegaer at sparre med, der tilsammen har rigtig mange års erfaring i AV-branchen.

Vi tilbyder løn efter kvalifikationer, bilordning, pension, sundhedsforsikring, IT- og tøjpakker mv.

Interesseret?

Lyder ovenstående interessant for dig? Så send en fortrolig ansøgning og dit CV til adm. direktør Jens Ravn på e-mail jens@av-huset.dk. Vil du høre mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte Jens Ravn på telefon 55 77 40 30. Vi indkalder løbende til samtale og fjerner stillingsopslaget, når jobbet er besat.


Om AV-HUSET A/S

AV-HUSET A/S har siden 1990 været totalleverandør af AV-løsninger til bl.a. virksomheder hoteller, museer, uddannelsesinstitutioner, rådhuse, og kirker i både Danmark og udlandet. Vores referencer tæller mere end 2500+ installationer. Vi arbejder ud fra en filosofi om, at vi skal levere kvalitet­sløsninger med respekt for æstetik og de­sign med kundens behov og ønsker i fokus. Faktisk bestræber vi os på altid at levere gode oplevelser.

AV-Huset ligger i Næstved og beskæftiger pt. 22 medarbejdere og en freelancegruppe.

Den daglige ledelse er hovedaktionærerne René Nøhr og Jens Ravn, som begge er beskæftiget i driften og derved har fingeren på pulsen. Så vejen til ledelsen er ultrakort og de rigtige beslutninger kan tages i en fart.

Vi er bevidste om, at vi har et sam­fundsmæssigt ansvar og driver virk­somhed på en ordentlig og anstændig måde, hvor vi bl.a. har tilsluttet os FNs Global Compact.

Andre nyheder