AV-udstyr til Københavns Modeuge

AV-udstyr til Københavns Modeuge

august 13, 2018

Tusind tak for en FANTASTISK service og indsats i dag! Sådan starter mailen til vores udlejningsafdeling fra Line hos Fashion Exclusive.

Copenhagen Fashion Week SS19 er netop overstået og i den forbindelse var vi blevet kontaktet af Fashion Exclusive, der koordinerer og producerer modeshows og events for anerkendte designere. De skulle bruge skærme til et Designers Nest Award show på Lokomotivværkstedet.

Vores udlejningsafdeling leverede to 55” Panasonic skærme, men Fashion Exclusive var løbet ind i tekniske udfordringer. Vores mand tog sagen i egen hånd og fik løst udfordringerne, så det lykkedes at få afviklet showet på professionel vis.

I år havde Fashion Exclusive et samarbejde med Revolver, som regnes for at være en af de lidt mere eksperimenterende messer under modeugen, hvor Designers’ Nest er en stor del af showdelen. Designers’ Nest har til formål at fremme skandinaviske designere på et globalt niveau. Designers’ Nest samarbejder med de seks førende designskoler, hvor Kronprinsesse Mary støtter aktivt op ved hendes deltagelse hver sæson.

         

         

 

Andre nyheder