Biamp konferenceløsninger er nu Microsoft Teams certificeret

Biamp konferenceløsninger er nu Microsoft Teams certificeret

juni 3, 2022

AV-Huset har fået agenturet på Biamps produkter i Danmark.

Certificeret til Microsoft Teams Rooms

Blandt produkterne er de fire lydløsninger til mellemstore og store konferencelokaler, som netop er blevet certificeret til Microsoft Teams Rooms. Hver løsning inkluderer alt, hvad der kræves til en ekstraordinær konferenceoplevelse.

Vi glæder os til at kunne præsentere de certificerede Microsoft Teams Room-bundles med Biamps seneste Devio- og TesiraFORTÉ-lydprocessorer, Parlé Beamtracking mikrofoner, Desono C-IC6 højttalere og PoE forstærkere.

Launch-teknologi optimerer automatisk hele systemet i mødelokalet

Konferencepakkerne indeholder Biamps Launch-teknologi, en innovation, der optimerer ydeevnen til ethvert mødelokale med et tryk på en knap, og opfylder automatisk standarderne fastsat af Microsoft for Teams Rooms certificeret lyd. Med denne teknologi reduceres installationstiden markant og installatørerne behøver ikke at være superbrugere, men skal blot trykke på Launch-knappen.

Den automatiserede systemimplementering identificerer, konfigurerer og optimerer hele systemet i mødelokalet. Den måler bl.a. rummets akustiske karakteristika, gennemfører ekko-cancellering, højttalerindstilling, støjreduktion og Microsoft Teams Rooms-indstillinger. Derefter genereres et dashboard og en rapport, der viser lokalets akustiske ydeevne før og efter optimeringen.

     

Markante tidsbesparelser og exceptionelle lydoplevelser

Biamps konferenceløsninger giver en masse fordele, der rækker langt ud over overlegen lyd. Konferencepakkerne er gennemtænkt og designet til Plug and Play, så der er betydelige tidsbesparelser for installatører og en helt exceptionel lydoplevelse for brugerne på tværs af alle konferencelokaler.

Læs mere om Biamps Microsoft Teams certificerede konferenceløsninger.

Lyder ovenstående interessant til jeres konferencelokale? Så tag fat i os på telefon 5577 4030 eller email info@av-huset.dk for en snak om Microsoft Teams certificerede konferenceløsninger.

Andre nyheder