DeepFrame skærmnyhed sammensmelter fysiske og digitale elementer

DeepFrame skærmnyhed sammensmelter fysiske og digitale elementer

november 8, 2017

Se verden med helt andre øjne

Forestil dig at vække historien til live: Genskabe ødelagte genstande, rekonstruere byer fra oldtiden eller moderne arkitektoniske bedrifter eller genoplive forhistoriske dyr, der engang herskede på jorden. Forestil dig at opdage videnskabens vidundere; at forstørre menneskekroppens celler eller partiklerne fra den gang universet blev født; eller at rejse til fjerne galakser for at opdage nye konstellationer.

Med den nye DeepFrame-skærm flytter vi for alvor grænsen for, hvad publikum nu kan opleve på museer og andre turistattraktioner.

DeepFrame blander mennesker, omgivelserne og teknologiske input og skaber oplevelser og underholdning, der sammensmelter den fysiske virkelighed med 3D digitalt indhold.


 

Nye muligheder med mixed reality

Mixed reality er en revolutionerede teknologi, der gør det muligt at sammensmelte den virkelige verden med den virtuelle, så digitale objekter kan flettes sammen med fysiske elementer endda med mulighed for at interagere med hinanden.

I modsætning til andre mixed reality løsninger kræver vores DeepFrame skærme ikke brug af specialbriller eller headsets, hvilket gør det muligt for større grupper at tage del i oplevelsen samtidig.

Sammen med augmented og virtual reality forventes mixed reality at være en af de mest gennemgribende måder vores verden vil ændre sig i de kommende år.

DeepFrame

DeepFrame er en revolutionerende skærmnyhed fra Realfiction, der sætter nye standarder ved at blande den virkelige verden med den virtuelle og skabe visualiseringer, hvor fysiske og digitale elementer smelter sammen i real-time.

Publikum kan sammen opleve livagtige animationer i virkelighedstro størrelse og afstand uden brug af de traditionelle virtual reality briller. DeepFrame sætter liv til oplevelserne og udbygger virkeligheden ud over fantasiens grænser – og alle kan se med.

Ved at lægge et virtuelt lag oven på virkeligheden forvandler DeepFrame vores omgivelser og skaber livagtige scenarier, som du og omgivelserne kan se, opleve og interagere med.

Læs mere om og se videoer med den nye DeepFrame skærm fra Realfiction.

Se video med livagtig dinosaurus i fuld størrelse fra museumsmesse i Køln.

Interesseret?

Vil du høre mere om DeepFrame og mulighederne med mixed reality? Kontakt os på telefon 5577 4030 eller info@av-huset.dk.

         

         

 

 

Andre nyheder