Den nye konge af videobars er endelig her!

Den nye konge af videobars er endelig her!

november 28, 2022

Biamp har puttet mere end 40-års erfaring og deres nyeste audio-/video-teknologi i den nye videobar Parlé VBC 2500. Det er en alt-i-én videokonferencebar med Biamp Audio Intelligence og Biamp Video Intelligence, der sikrer unikke AV-oplevelser i små og mellemstore konferencelokaler.

Støj bliver sorteret fra, der justeres automatisk fokus og zoom på deltagerne og så bliver rummets akustiske ydeevne analyseret og optimeret med et tryk på én knap.

     

Førsteklasses brugeroplevelse

Med et slankt design, der passer ind i ethvert moderne mødelokale, stemmesporingsteknologi, støjreduktion og et vidvinkel 4K-kamera med automatisk framing-teknologi levere den nye videobar en førsteklasses brugeroplevelse hver gang.

Exceptionelle lydegenskaber

Ved at bruge Biamps AI-støjreduktion sporer og blander Parlé VBC 2500 aktivt samtaler fra hele rummet. To smarte højttalere bruger forvrængningskompensation og dynamisk basforstærkningsteknologi til at skabe fyldig lyd med overlegen talegengivelse.

Så uanset om deltagerne larmer med papir, kopper, deres computer eller lign., så reduceres støjen og taleren går klart igennem.

Kamera med auto-framing m.m.

Parlé VBC 2500 er udstyret med et ”best-in-class” vidvinkel 4K ePTZ-kamera designet til mødelokaler.

Enheden leverer auto-framing-funktioner, sporing af deltagere ved hjælp af pan, tilt og zoom, hvilket sikrer, at alle ses klart. Mødedeltagere holdes i billedet med førsteklasses optik og et 120-graders vidvinkelobjektiv – selv når de går rundt i mødelokalet. En automatisk lukke-funktion tilføjer ekstra sikkerhed ved at dække kameraet til, når det ikke er i brug.

Automatisk analyse og optimering

Konferencebaren er udstyret med Biamps banebrydende Launch-funktion. Det er et automatisk kalibreringssystem, som analyserer og optimerer lyden til et hvert lokale. Du skal blot trykke på én knap, hvilket gør det nemt at levere ekstraordinære oplevelser konsekvent på tværs af din organisation.

Kan kombineres med en Devio SCR-10 hub – en komplet BYOD-løsning for Microsoft Teams, Zoom, BlueJeans, Google Meet, og mange flere.

 • Beamtracking-teknologi følger aktivt dem, der taler, og mikser talelyden automatisk
 • Avanceret støjreduktionsalgoritmer ikke bare reducerer, men fjerner uønsket støj og sikrer klar og tydelig kommunikation – Skal opleves!
 • Stereo højttalere med smart processing
 • Biamp Launch for enkel kalibrering til lokalet ved tryk på én knap. Genialt, især ved brug i forskellige rum
 • LED indikator for mute og kamerastatus
 • Indbygget vidvinkel 4K kamera med 2160p/ 30fps
 • Pan/Tilt/Zoom med 5 x zoomrange (elektronisk)
 • AI Auto framing sikrer, at alle deltagere er med i billedet og altid er i fokus
 • Automatisk mekanisk dæksel for kameraet sikrer mod uønsket video stream
 • Bordfod, vægbeslag, strømforsyning og 1,8 meter USB-C kabel medfølger
 • Beslag, VESA montering under skærm findes som ekstra tilbehør

Kontakt os på telefon 5577 4030 eller send en email til info@av-huset.dk, hvis du vil høre mere om den banebrydende nye videobar fra Biamp.

Er du forhandler, skal du kontakte René Lovén på mobil 2542 7136 eller email renel@av-huset.dk.

Andre nyheder