Det første Projection Mapping-mesterskab

Det første Projection Mapping-mesterskab

januar 17, 2018

Panasonic sponsorerer World Masters of Projection Mapping på ISE 2018

Panasonics nyligt lancerede 20.000-lumen laserprojektor PT-RZ21K skal oplyse det første World Masters of Projection Mapping-mesterskab, som kulminerer under ISE 2018 messen i Amsterdam i starten af februar.

ISE og RAI Amsterdam skal, i samarbejde med Amsterdam Light Festival, være værter for World Masters of Projection Mapping.

Panasonic er platinsponsor for ISE og leverer projektionsudstyr til mesterskabet, som kommer til at bestå af en kombination af PT-RZ21K og 30.000-lumen PT-RZ31K. Begge projektorer er specielt designede til liveunderholdning og giver 20.000 timers vedligeholdelsesfri drift. Projektorerne har indbygget redundans med en dual-laser 3-chip DLPTM lyskilde, der giver uafbrudt projektion og sikrer, at showet fortsætter, hvis en laserdiode skulle sætte ud. Det gør projektorerne perfekte til store events.

Imponerende videokunst og vandprojektion

Under mesterskabet vil publikum kunne opleve videokunst projiceret op på EYE Filmmuseums imponerende facade. De fem kunstnere, der deltager i mesterskabet, vil skabe et fælles tema: Bridging The Gap, der blandt andet omfatter vandprojektion, som tilføjer et dynamisk og teatralsk element til udfordringen. Vinderen af World Masters of Projection Mapping bliver annonceret den 9. februar.

Du kan læse mere om Panasonics sponsorat til World Masters of Projection Mapping her.

Kontakt os for mere information om de to Panasonic laserprojektorer.


 

         

Fotograf Bas Uterwijk / Kunstner Geert Mul

Andre nyheder