Information fra AV-HUSET A/S vedr. COVID-19

Information fra AV-HUSET A/S vedr. COVID-19

marts 12, 2020

INFORMATION FRA AV-HUSET A/S VEDR. COVID-19

Kære kunder og samarbejdspartnere

Som I alle ved, har regeringen iværksat omfattende foranstaltninger for at begrænse spredningen af Corona-virus. Vi tager myndighedernes klare udmelding alvorligt og vil som privat virksomhed gøre alt hvad vi kan for at leve op til vores samfundsmæssige ansvar.

AV-Huset følger derfor de sundhedsmæssige anvisninger og du vil i denne tid opleve nogle ændringer hos os.

Vi sørger for så lidt fysisk kontakt med vores omverden som muligt og begrænser vores fysiske mødeaktivitet til et minimum. Vores kontor vil dog hver dag være bemandet af enkelte medarbejdere og alle vores telefoner er stadig åbne lige som du kan kontakte os via mail.

Vores forhandlere kan derfor altid kontakte René Lovén på telefon 25427136 eller mail renel@av-huset.dk. Kunder til Salgsafdeling og Udlejning kan kontakte vores hovednummer på 5577 4030 eller mail info@av-huset.dk.

Vi gennemfører alle aftalte kundemøder, installationer og udlejninger, men under hensyntagen til de sundhedsmæssige anvisninger og med forbehold for yderligere udmeldinger fra myndighedernes side.

Vi er således klar til at hjælpe alle vores kunder gennem denne krise på bedst mulig måde, selvom vi ikke altid kan være til stede fysisk.

Vi opfordrer alle til at passe godt på jer selv, hinanden og vores samfund.

Er der spørgsmål til ovenstående kan ledelsen kontaktes på rene@av-huset.dk / jens@av-huset.dk

På vegne af AV-HUSET A/S – Bestyrelse & direktion

Jens Ravn 

 

Andre nyheder