ISE 2019 – verdens største AV-messe

ISE 2019 – verdens største AV-messe

januar 18, 2019

På ISE finder du alt det nye

Den 5. – 8. februar finder messen Integrated Systems Europe (ISE) sted i Amsterdam. Med mere end 1.300 udstillere og 80.000 besøgende er ISE verdens største AV-messe. Vi deltager i år på messen på vores partneres stande. Ses vi?

Læs mere om ISE 2019.

Du kan booke et møde med os på messen

Kommer du til Amsterdam, så er du velkommen til at booke et møde med os på messen. Så står vi klar til at vise dig alle de spændende nyheder, når du kommer. Kontakt os på 5577 4030 for at aftale et møde.

På oversigtskortet (for neden) kan du se, hvor du finder vores partnere og deres nyheder:

HAL 1:

Panasonic (1-H20)

I år skubber Panasonic til grænserne inden for live-underholdning, offentlige displays, uddannelse og samarbejdsløsninger. Oplev ny laserprojektor med ultrahøj lysstyrke på hele 50.000 lumen til større live-events og verdens mindste bærbare 6.000 lumens laserprojektorer, det skalérbare klasseværelse, en højteknologisk strøggade med interaktive løsninger og ikke mindst årets ”showstopper”, som er et MUST SEE. I år kombineres 3D-mapping på en gigantisk oppustelig overflade med Panasonics nye fisheye-optik i et show, som tager besøgende med på en visuel rejse over hele verden. Showet kører en gang i timen.

tvONE (1-M140)

tvONE præsenterer en helt ny og forbedret CORIOmaster video wall processor. Du kan også opleve den prisvindende CORIOview 4K multi-window processor og en ny matrix switcher serie m.m.

HAL 3:

Bosch (3-B90)

Bosch kommer med nyheder inden for konferencesystemer, talevarslingssystemer, de sidste nye high-end højttalere og meget mere.

HAL 8:

OneLan (8-C282)

OneLan præsenterer den nyeste generation af markedets førende Content Management System (CMS 3.4) til styring af indhold på videovægge / digitale skilte. Der er versioner til både små og store løsninger. De har også de nye NTB media players med.

HAL 11:

Arthur Holm (11-F155)

Hos Arthur Holm kan du se avancerede AV-løsninger baseret på state of the art teknologi og dansk design i absolut topklasse. Oplev blandt andet:

  • DynamicReceptionMonitor, ny justérbar receptionsskærm
  • DynamicX2/KM, elegant løsning med skærm, tastatur og mus, der diskret skjules i bordet
  • DynamicTalkB, en ny motoriseret løftefunktion, der med en lydløs bevægelse skjuler mikrofonen i konferencebordet

HAL 12:

Peerless-AV (12-H90)

Peerless-AV fokuserer i år på deres udendørs digitale skilteløsninger. Her kan du bl.a. opleve den nye Xtreme High Bright udendørsskærm, der er 100% forseglet. På standen udsætter de den for lidt af hvert! De præsenterer også den nye serie af udendørs pyloner (Smart City Kiosks) samt nye iøjnefaldende LED koncepter.

HAL 15:

Specktron (15-B240)

Specktron viser nyeste 2000 nits SMD LED skærme i 80” og nyt line-up af nye LCD skærme.

Andre nyheder