Kampagne på pakkeløsning til videomøder

Kampagne på pakkeløsning til videomøder

marts 26, 2020

Vi forlænger kampagnen til 12. juni

Vi har fået endnu en sending af nedenstående professionelle pakkeløsning på lager og derfor muligheden for at forlænge kampagnen frem til og med 12. juni 2020.

Skal du nå at være med? Kontakt os på telefon 5577 4030 eller email info@av-huset, så er vi klar til at hjælpe jer hurtigt i gang med videomøder på en professionel måde.


Videomøder på den professionelle måde

Der sker lige nu radikale skift i vores adfærd og de færreste tror nok på, at verden vender tilbage til en tilstand som før Corona-krisen. Så videomøder bliver en fast del af arbejdsdagen for mange.

Vil du give brugerne en bedre oplevelse og efterlade et professionelt indtryk – hvilket jo gerne skal leve op til resten af virksomheden – så er det måske tid at overveje en professionel løsning til videomøderne i virksomheden. Det er faktisk enkelt og billigere end mange tror.

Professionel løsning til møderum med 1-10 deltagere til HALV PRIS

Lige nu kan vi tilbyde en Crestron pakkeløsning med UC-SB1-Cam, som består af en sound-bar med indbygget ultra widvinklet HD-kamera med 4K sensor og etningsbestemte mikrofoner til denne specialpris. Lyden fra højttalerne er eminent og det indbyggede Huddly-kamera har autozoom og fokus samt en kunstig intelligens
der gør, at kameraet ”selv finder” og følger den mødedeltager, der har ordet. Der medfølger et beslag for ophæng på væggen og op til 5m USB tilslutningskabel.

Vælg PLUG & PLAY

Vi sender pakken og du tilslutter selv

9.990,- kr.

Vælg INKL. INSTALLATION

Vi installerer løsningen til din eksisterende skærm inkl. tilslutningskabel og diverse materialer* til en tillægspris

1.250,- kr.

* Installationsprisen er for en standardinstallation. Ved eventuelt længere kabeltræk, opsætning af kabelkanaler mv. er der tillæg for det faktiske materiale og tidsforbrug.

Crestrons videokonference supporterer alle dine webkonference apps, og løsningen er fuld kompatible med Microsoft Teams. Fællesnævneren for de forskellige løsninger indenfor Crestrons video- og webkonferenceløsninger er stabilitet, høj kvalitet og en ”ligefrem” og super brugeroplevelse uanset system.

Læs mere om Crestron Smart Soundbar løsning til videomøder.

     

Vælg en Pro skærm til løsningen

Der er mulighed for at tilvælge en professionel skærm fra Panasonic til ovenstående løsning til en super pris inkl. vægbeslag og HDMI-tilslutningskabel:

32” Pro Panasonic skærm   kr. 2.750,-
43” Pro Panasonic skærm   kr. 3.950,-
50” Pro Panasonic skærm   kr. 5.250,-
55” Pro Panasonic skærm   kr. 6.750,-
65” Pro Panasonic skærm   kr. 9.450,-

Tillægspris for installation af Panasonic skærm ved samtidig køb af Crestron løsning*   kr. 1.250,-

* Installationsprisen er for en standardinstallation. Ved eventuelt længere kabeltræk, opsætning af kabelkanaler mv. er der tillæg for det faktiske materiale og tidsforbrug.

Alle priser er ekskl. moms og gældende til og med 30. april 2020. Bemærk kampagnen forlænges til og med 12. juni 2020.

Interesseret?

Kontakt os på telefon 5577 4030 eller info@av-huset.dk.

Vi kan sende udstyret, så I selv tager jer af installationen eller vi kan stå for installationen, hvor vi selvfølgelig følger myndighedernes sundhedsmæssige anvisninger.

Måske jeres mødelokale står tomt lige nu, så lad os lave installationen med det samme, så I kan komme i gang med videomøder. på en nem, hurtig og professionel måde.

Andre nyheder