Lav 3D holografiske billeder med ny rotorløsning

Lav 3D holografiske billeder med ny rotorløsning

september 6, 2022

Nu kan du skabe opmærksomhed med digitale billeder og videoer, der ser ud til at svæve i luften!

     

Med den nye alt-i-én 3D holografiske løsning HyperVSN Solo kan du skabe dit eget 3D-indhold – og du behøver ikke have erfaring med 3D-animation. Løsningen består af en rotor med fire LED-vinger, som projicerer 3D-indhold med op til 670 omdrejninger i minuttet. Man kan ikke se vingerne kun 3D billederne, der svæver i luften.

Skab opmærksomhed med hologram

Fang dine kunder eller gæsters opmærksomhed på en ny måde med fascinerende hologrammer, der svæver i luften. Ideel til branding, information, produktlancering m.m. ved messer, events, i detailhandlen, til vinduesudsmykningen eller juleudstillingen. Mulighederne er mange.

Lav 3D-indhold via App eller CMS

Via en App (Android/iOS) er det nemt at oprette og lave holografisk 3D-indhold. Du kan administrere én enkelt 3D rotor eller flere via CMS. Det er også muligt at sammensætte flere rotorer alt efter, hvor stor du ønsker, dit hologram skal være.

  • Et 3D-hologram ses lige godt i dagslys som i mørke
  • Lysstyrke på 3000 nits (udendørs)
  • Holografisk billedstørrelse: Op til 75 cm med en rotor
  • Billedopløsning: 1080 px
  • Understøtter 3D og 2D indhold
  • Understøtter 16M+ farver for digital kvalitet
  • Kompakt, let og bærbar – vejer kun 2,8 kg
  • Nem at installere
  • Sikker løsning med flere former for beskyttelse

Flere installations- og beskyttelsesmuligheder

Der findes flere installations- og beskyttelsesmuligheder til løsningen, så folk ikke kommer til skade, hvis de kommer for tæt på rotoren. Her er vist nogle eksempler, der gør det muligt at placere rotoren inden for rækkevidde af publikum. Den kan også integreres i loft eller andre steder, hvis man har en løsning selv. De forskellige beskyttelsesskjold er nemme at montere og det minimalistiske design henleder opmærksomheden på skærmen uden at forringe den holografiske effekt.

Få en demo af den nye hologram-løsning

Hør mere om mulighederne med den nye 3D holografiske rotorløsning og få en demo, så du kan opleve effekten af de svævende billeder og video.

Kontakt os på telefon 5577 4030 eller send en mail til info@av-huset.dk.

Læs mere om den 3D holografiske rotorløsning fra HyperVSN.

Andre nyheder