Lej et streaming studie til generalforsamling eller lign.

Lej et streaming studie til generalforsamling eller lign.

marts 11, 2021

Skal jeres generalforsamling eller aktionærmøde afholdes virtuelt i år? Eller overvejer I at holde andre arrangementer som foredrag eller konferencer virtuelt? Livestreaming af events er blevet populær i disse tider, hvor det er blevet muligt at dele oplevelsen med mange uden at være fysisk til stede.

     

Professionelle rammer til livestreaming og videoproduktion

Vi har professionelle rammer i vores streaming studie i Næstved, hvor lyd, billede, præsentationer og videoindslag er i top. Du kan leje det og yderligere faciliteter til jeres arrangement. Vi har opført et professionelt produktionsmiljø, hvor I kan live-streame arrangementet. Vi kan også lave en studieoptagelse af arrangementet, så I kan redigere i optagelserne og bruge det senere. Og vores teknikere står selvfølgelig klar til at hjælpe. Vi har mange års erfaring med udlejning af AV-udstyr og kan håndtere alle aspekter af streaming og videoproduktion.

Ønsker du at bruge egne lokaler, kan vi også levere studiemiljøet og den tekniske ekspertise til dig.

Nå ud til mange på jeres foretrukne medie

Med livestream kan I få jeres årsmøde eller konference ud til mange på jeres foretrukne medie som fx jeres hjemmeside, Zoom, Microsoft Teams, YouTube eller Facebook. I slipper for arbejdet med håndtering af lokation og fysiske rammer for publikum / mødedeltagere, der stadig vil kunne interagere med jeres event via kommentarfeltet.

Vil I høre mere om muligheden for live streaming af jeres event, så kontakt os på telefon 5577 4030. Du kan også sende en mail til os på info@av-huset.dk og vi vender tilbage hurtigst muligt.

     

Afvikling af Møns Bank årlige generalforsamling med live-stream via VP til aktionærerne.

Andre nyheder