Mød os på Teknikmessen i Operaen 18. og 19. april

Mød os på Teknikmessen i Operaen 18. og 19. april

april 4, 2023

Oplev alt det nyeste inden for lyd, lys, sceneteknik, konferencer og broadcast, når Teknikmessen igen åbner dørene i Operaen tirsdag den 18. april (kl. 10-18) og onsdag den 19. april (kl. 10-16).

Mød os på messen, hvor vi har slået os sammen med Panasonic og tvONE/Green Hippo og kan præsentere jer for en masse nye AV-lækkerier.

Edgeblend projektion med de nyeste projektorer

På vores stand kan du opleve et anderledes ”take” på en edgeblend projektion med verdens mindste og letteste 20.000 lumen 4K 3-chip DLP-projektor PT-RQ25 og 20.000 lumen Solid Shine LCD-projektor PT-MZ20.

Vi har udstyret PT-RQ25 med det banebrydende ultra short-throw objektiv ET-D3LEU100 med optisk zoom. Det L-formede design fjerner problemer med billedforskydninger og løser problemer associeret med at projicere billeder på korte afstande.

PT-MZ20 er udstyret med ET-EMU100, et lignende ultrakort-zoomobjektiv, der også kan bruges til at projicere tydeligt i trange rum uden at kaste skygger, hvilket gør den ideel til fordybende oplevelser på scener, museer og større lokaler.

Vi har også taget næste generation af 1-Chip DLP 4K projektorer med – PT-REQ12 projektoren med 12.000 lumen. Næsten 3DLP-niveau i 1DLP-format!

Real-time media playback og 3D mapping i verdensklasse

Oplev også den prisvindende Real-Time Media Playback Solution – Hippotizer fra Green Hippo i samarbejde med tvONE.

     

På messen står Felix Kleisen (Panasonic), Jon Hubery (tvONE/Green Hippo) og René Lovén (AV-Huset) klar til at tage imod jer. Så kig forbi til en snak.

Der er gratis adgang

Du kan tilmelde dig messen her og springe køen over: https://teknikmessen.dk/tilmeld

– men du kan også bare møde op, der er gratis adgang som altid i Operaen.

Vi ses!

Andre nyheder