Ny 12.000 lumen laserprojektor med branchens bedste lysstyrke i forhold til størrelse

Ny 12.000 lumen laserprojektor med branchens bedste lysstyrke i forhold til størrelse

september 28, 2018

Panasonic har netop lanceret den nye 12.000 lumen-laserprojektor med langtidsholdbar lysstyrke i kompakt og let design.

Den nye PT-RZ120 SOLID SHINE-laserprojektor giver branchens bedste lysstyrke i forhold til størrelsen. 22% mere lys, og fortsat en kampvægt under 25 kg uden optik – hvilket også gør den interessant for rental markedet.

Vedligeholdelsesfri drift i op til 20.000 timer

Den nye laserprojektor sikrer vedligeholdelsesfri drift i op til 20.000 timer og har lufttætte og støvresistente optiske enheder og kølesystemer, som fjerner behovet for luftfiltre. Det gør den velegnet til intensivt brug i permanente installationer inden for uddannelsesområdet, museer, udstillinger og digital skiltning.

         

Høj billedkvalitet med ekstremt klare farver

Den høje billedkvalitet skabes ved hjælp af et hybridhjulsystem, som giver ekstremt klare farver ved at kombinere skarpe og levende billeder med lysstærke SOLID SHINE Laser-enheder, der har dobbelt-lasermodul og dobbelt-fosforhjul.

En digitalt moduleret dynamisk kontrast på 10.000:1 kontrollerer lysstyrken billede for billede afhængigt af billedbetingelserne. Samtidig har PT-RZ120 en multiprojektor-synkroniseringsfunktion, som gør det muligt at styre dynamisk kontrast og shutter-funktioner på tværs af et netværk af projektorer via en masterprojektor.

Understøtter 4K-videosignalinput

PT-RZ120 understøtter 4K-videosignalinput via et enkeltkabel med DIGITAL LINK eller en HDMI-terminal. Desuden er laserprojektoren ekstra gearet til professionelle installationer med 3G-SDI som supplement til HDMI®, DVI-D, 5BNC, D-Sub, og RS232C-forbindelser.

Projektoren er skabt til integration i eksisterende kontrolsystemer. Alle projektorer er kompatible med HDBaseT™, Art-Net, Crestron Connect™ og PJLink™-protokoller og hører til Panasonics familie af udskiftelige objektiver til 1-Chip DLP™modeller.

Se alle specifikationer på PT-RZ120 projektoren her.

Se også Panasonic PT-RZ120 trailer.

Interesseret I en PT-RZ120 laserprojektor? Kontakt os på telefon 5577 4030 eller mail info@av-huset.dk.

Andre nyheder