Ny 360-graders videokonferenceløsning

Ny 360-graders videokonferenceløsning

maj 23, 2022

Panasonic præsenterer en helt ny 360-graders videokonferenceløsning. Løsningen hedder PressIT360 og understøtter nye måder at samarbejde på og giver medarbejderne større frihed til at mødes og samarbejde hvor som helst.

360-graders overblik over lokalet

Flere arbejder eksternt og det er derfor vigtigt at kunne samle folk i et realistisk mødemiljø. Ved hybrid-møder kan det være svært for deltagerne, der ikke er fysisk til stede i lokalet, at opnå samme opmærksomhed fra gruppen. Denne videokonferenceløsning har fire integrerede kameraer, der giver et 360-graders horisontalt overblik over lokalet og bringer billedet af taleren ud til hele mødegruppen ved at vise et indrammet nærbillede af personen. Det betyder, at samtlige deltagere tydeligt kan se talerens udtryk og gestikulationer – hvilket giver en langt mere naturlig og effektiv mødeoplevelse. Panasonic PressIT360 har ligeledes syv mikrofoner og lyd med Panasonics unikke genkendelsesteknologi, der sikrer, at taleren altid er med i billedet.

Panasonic PressIT360 er intuitiv at bruge, og den skal blot tilsluttes en PC med et enkelt kabel og leverer et horisontalt billede i høj opløsning og klar lyd. Den kan registrere stemmer på op til 5 meters afstand og har en funktion, der kompenserer for ekko, støj og ændringer i lydstyrken, så den automatisk tilpasser lydkvaliteten.

     

Intuitiv løsning til hydrid-møder hvor som helst

For at gøre installationen og brugen nemmere overføres video, lyd og strøm til PC’en via et enkelt USB Type-C-kabel. Lydstyrken og op til 5 videotilstande kan styres med knapperne på enhedens bund. Status vises på den farvede LED-ring i bunden.
Det slanke design (bredde uden fod er 63,4 mm og højde 285 mm) gør det nemt at bære enheden rundt på kontoret med én hånd. Så den kan nemt flyttes rundt og fx også vise, hvad der er skrevet på et whiteboard eller lign.

Den kan ligeledes nemt fastgøres til en stander eller installeres permanent på et skrivebord med en Kensington-lås.

Løsningen er tilgængelig fra september 2022.

Lyder det interessant for jer med en simpel og fleksibel måde at holde hybrid-møder? Så kontakt os for at høre mere om den nye bærbare 360-graders videokonferenceløsning fra Panasonic på telefon 5577 4030 eller info@av-huset.dk. Er du forhandler, skal du kontakte René Lovén på telefon 2542 7136 eller mail renel@av-huset.dk.

Besøg også Panasonics hjemmeside for yderligere oplysninger om den nye videokonferenceløsning.

Læs også om det trådløse præsentationssystem PressIT, hvor du nemt kan dele indhold på skærmen med de andre mødedeltagere med et enkelt klik.

Andre nyheder