Ny 4K skærm til møderum, klasseværelser og digital skiltning

Ny 4K skærm til møderum, klasseværelser og digital skiltning

januar 29, 2021

Nyt billigere alternativ til eksisterende modeller

Digital skiltning er et vigtigt informationsværktøj. Det kan bruges mange steder, hvor der kræves pålidelige og iøjnefaldende informationsskilte – som butikker og shopping centre, restauranter, uddannelsesinstitutioner, mødelokaler etc.

Nu lancerer Panasonic de europæisk producerede skærme CQE1-serien i 4K kvalitet til 16/7 drift. Skærmene er nye og billigere udgaver af eksisterende modeller, men med visse ændringer.

     

Skærmene leveres med Wi-Fi og den Android-baserede HTML5-browser, så skærmen kan bruges som en simpel infoskærm uden en ekstern enhed som en Set-top-boks eller PC, eller uden kabel.

Vær dog opmærksom på, at den har begrænset processorkraft, ligesom den ikke er godkendt til portræt-montering.
     

Den nye 4K skærm findes i 7 størrelser

CQE1-serien findes i 7 forskellige størrelser i 4K opløsning – 43”, 49”, 55”, 65”, 75”, 86”, 98” – med høj 400 cd / m2 lysstyrke (500 cd / m2 for 98”) og er velegnet til visning i store indendørs rum. IPS-paneler med bred synsvinkel giver dynamiske iøjnefaldende effekter. (65” har VA-panel).

CQE1-serien kan også afspille indhold automatisk ved at indsætte et USB-stick. Afspil indhold i 4K med den integrerede medieafspiller eller åben HTML-indhold fra browseren.

Og med de indbyggede højttalere er der ikke behov for eksterne højttalere. 16W (8W + 8W) (kun 24W til 98 “/ 86”).

Se Panasonics demovideo om CQE1-skærmene.

     

Vidste du, at…

Også fantastisk løsning til brug i mødelokaler kombineret med PressIT

CQE1-serien kan også bruges sammen med Panasonics nye trådløse præsentationssystem. PressIT giver nem skærmdeling med blot et enkelt tryk på en knap. Denne løsning, der er designet til at gøre samarbejdet hurtigt og enkelt i mødelokaler, kan forbinde op til 32 enheder ad gangen, så brugerne nemt kan præsentere deres indhold på skærmen ved et tryk på en knap.

Se mere om Panasonics PressIT trådløse præsentationssystem.

De nye CQE1-skærme fra Panasonic ventes på lager i starten af februar.

For yderligere oplysninger kontakt René Lovén på mobil 2542 7136 eller renel@av-huset.dk.

Andre nyheder