Ny CORIOmaster micro – lille men kraftig videoprocessor

Ny CORIOmaster micro – lille men kraftig videoprocessor

april 19, 2017

Vil du vise flere billeder på en skærm eller et billede ud over flere skærme, så kommer du ikke uden om CORIOmaster fra tvONE.

Serien har fået et nyt medlem i form af en CORIOmaster micro.

CORIOmaster serien består således af CORIOmaster (4RU), CORIOmaster mini (1RU) og den nye CORIOmaster micro (1/2RU). Markedets stærkeste lineup af kreative videoprocessorer.

CORIO bygges efter ordre, og kan derfor sammensættes præcist efter den opgave den skal løse. Det giver fuld fleksibilitet i opbygning af antal in-/ outputs og hvilken type signal, der skal arbejdes med.

Ny CORIOmaster supporterer audio

Den nye CORIOmaster micro half-rack unit er en lille men kraftig videoprocessor. Udover at den leverer den samme båndbredde og funktionalitet som CORIOmaster i et super kompakt kabinet med plads til 3 moduler, så supporterer den – som den eneste CORIO – audio, ligesom man får knapper på fronten til skift af input og presets.

Micro’en er specielt designet til at indgå i en 4 skærm 2×2 videovæg eller et projektor edge blend setup som en omkostningseffektiv løsning.

Sammen med den brugervenlige design software CORIOgrapher v2 er CORIOmicro en kreativ cocktail, hvor kun fantasien sætter grænser. For det perfekte udtryk lader CORIOgrapher dig indstille de eksakte mål på dine skærme helt ned til en cm, mm og sågar pixel.

Book en demo

Interesseret i at høre mere om tvONE’s nye CORIOmaster micro?

Kontakt René Lovén på mobil 2542 7136 og book en demo, så kommer vi forbi og præsenterer den lille ny.

Læs mere om CORIOmaster micro på tvONEs hjemmeside: http://www.tvone.com/coriomaster-micro

Eller kontakt os og hør, hvordan CORIOmaster micro kan løfte din videovæg til et helt nyt niveau.

               

      

Andre nyheder