Ny laserprojektor med smarte funktioner og lavt energiforbrug

Ny laserprojektor med smarte funktioner og lavt energiforbrug

juni 3, 2021

Nye kreative muligheder for bl.a. museer og virksomheder

Panasonic introducerer nu den nye PT-MZ880 laserprojektorserie, som er ideel til virksomheds-, uddannelses- og museumsmiljøer.

Blandt højdepunkterne er den indbyggede Edge Blending-funktion, som gør det muligt at sammensætte billeder fra flere projektorer til ét stort billede. Serien er også kompatibel med et nyt Ultra Short Throw-zoomobjektiv uden offset, som er planlagt til frigivelse i efteråret 2021, hvilket gør projektorerne ideelle til at skabe fordybende seeroplevelser på eksempelvis museer, hvor pladsen er trang.

Den nye Solid Shine-serie er en opdatering af PT-MZ770- serien, og resultatet er enestående billedkvalitet og problemfri installation pakket ind i et miljøvenligt design. Laserprojektorerne er ligeledes fremtidssikrede til 4K-signaler.

Mindste strømforbrug i klassen

Den nye projektorfamilie er både miljøvenlig og utrolig driftssikker. Energiforbruget er ca. 20 % lavere end tidligere modeller, og med vaskbart øko-filter leveres 20.000 timers drift uden omkostninger til vedligehold.

Den nye serie kommer i tre størrelser, som alle fås i sort og hvid.

  • PT-MZ880         8.000 lumen
  • PT-MZ780         7.000 lumen
  • PT-MZ680         6.000 lumen

          

Utrolig støjsvag

Laserprojektorernes særlige kølefunktion begrænser støjniveauet til så lidt som 26 dB (PT-MZ780 og MZ680) eller 28 dB (PT-MZ880), så publikum ikke bliver generet af støj, men kan fokusere på det projekterede indhold.

Læs mere om den nye støjsvage LCD laserprojektorserie PT-MZ880 fra Panasonic.

Få en demo i eget miljø

Overvejer din virksomhed/uddannelsesinstitution/museum at investere i en MZ880-projektor? Så har I nu mulighed for at få den på prøve i en uge i jeres eget miljø. Kontakt René Lovén for en snak om muligheden – mail renel@av-huset.dk eller mobil 2542 7136.

Andre nyheder