Ny laserprojektor-serie til virksomheder og uddannelsesinstitutioner

Ny laserprojektor-serie til virksomheder og uddannelsesinstitutioner

februar 28, 2019

Mindste laserprojektor i sin klasse

Panasonic lancerer nu en serie laserprojektorer, som er både de mindste og letteste på markedet i 6000-lumenklassen.

Den nye projektorserie vejer kun 7,2 kg og har hele fem nye modeller – WUXGA (PT-VMZ60, PT-VMZ50 og PT-VMZ40) og WXGA (PT-VMW60 og PT-VMW50). Det lette, kompakte design gør projektorerne nemme at transportere mellem mødelokaler på både arbejdspladser og uddannelsesinstitutioner.

Prisvenlig overgang fra lampe til laser

Projektorerne er oplagte for dem der søger en prisvenlig overgang fra lampe til laser med simple indstillinger til skærmprojektion. Med en lysstyrke på 4500-6000 lumen bliver det muligt at skabe billeder med høj farvenøjagtighed for medrivende og virkelighedsnære billede.

20.000 timers vedligeholdelsesfri drift

Serierne er tilgængelige fra marts 2019 (VMZ50) og juni 2019 (VMZ60). Panasonic lover 20.000 timers vedligeholdelsesfri drift takket være ny køleteknik, der er forfinet ved hjælp af teknikker fra sortimentet af projektorer med endnu højere lysstyrke.

Ideel til klasseværelser og mødelokaler

Projektorerne har 1,6x zoomlinse til short-throw afstande samt en bred V/H lens-shift, hvilket øger fleksibiliteten. Det gør dem oplagte til anvendelse i klasseværelser, mødelokaler og rum med begrænset plads.

Fire af modellerne har DIGITAL LINK™/HDbaseT, hvilket betyder simultan overførelse af video-, lyd- og kontrolsignaler gennem LAN-kabel på afstande op til 150 m. Derudover er der også USB Memory Viewer-funktion samt muligheden for at tage din enhed med dig, når du anvender projektorens trådløse modul. Funktionen tillader også gæster at tilslutte sig projektoren via en app og derved dele dokumenter og information, uanset hvor de sidder og uden at skulle bøvle med kabler.

Fremtidssikker løsning

Samtlige projektorer er kompatible med 4K/30p signalindgange, hvilket gør serien til en fremtidssikker løsning og kan håndtere de nye 4K signaler.

En LCD-løsning har været efterspurgt til forbrugere, der ikke har budget til 1-chip DLP™-sortimentet. Derfor har Panasonic nu udviklet branchens bedste, når man kigger på både størrelse, vægt og driftssikkerhed.

Du kan se mere om den nye laserprojektor-serie her.

Kontakt René Lovén på telefon 2542 7136 eller mail renel@av-huset.dk, hvis du vil bestille eller høre mere om verdens mindste laserprojektor i 6000 lumenklassen.

Andre nyheder