Ny lysstærk laserprojektor er verdens mindste

Ny lysstærk laserprojektor er verdens mindste

marts 23, 2022

Med ny laserprojektor fra Panasonic går vi mod ”lysere” tider.

Den nye LCD laserprojektorserie PT-VMZ71 er med sine blot 7 kg verdens mindste og letteste LCD laserprojektor i sin klasse. Den er således nem at flytte rundt og simpel at installere. Serien er opgraderet på mange punkter og består af fire lysstærke modeller, der erstatter den populære PT-VMZ60-serie.

Laserprojektoren er ideel til små og mellemstore mødelokaler, klasselokaler og åbne kontormiljøer og har op til 20.000 timers vedligeholdelsesfri drift.

Levende billeder i lyse lokaler

Mødelokaler og klasseværelser bruges ofte med lyset tændt og gardinerne trukket fra. Derfor er der brug for en høj lysstyrke for at producere et lyst billede. De nye laserprojektorer er opgraderet med en lysstyrke helt op til 7.000 lumen, hvilket er mere end de fleste professionelle projektorer af lignende størrelse, og leverer dermed store levende billeder selv i meget lyse lokaler.

Serien består af modellerne:

  • PT-VMZ71, 7.000 Ansi lumen, HDBaseT (sort/hvid)
  • PT-VMZ61, 6.200 Ansi lumen, HDBaseT, (sort/hvid)
  • PT-VMZ51, 5.200 Ansi lumen, HDBaseT, (hvid)
  • PT-VMZ51S, 5.200 Ansi lumen, (hvid)

Mindre strømforbrug og støj

Projektorerne bruger 20% mindre strøm end tidligere model og er blevet mere støjsvage (27dB i Quiet Mode), så støj fra projektoren ikke generer mødet eller undervisningen.

Projektorerne har indbygget 1,6x optisk zoom (1,09–1,77:1), hvilket gør det muligt, at du kan projicere et 280 cm bredt billede fra 3,1 meter op til ca. 4,9 meters afstand. Rækker den optiske zoom ikke, har den nye VMZ-serie fået Digital Zoom Extender. Med denne aktiveret kan projektoren flyttes helt ud på ca. 6,1 m. Dette giver stor fleksibilitet, når projektoren skal placeres i rum med forskellige størrelser og former, eller der skal udskiftes en ældre lampeprojektor og man vil genbruge placering, kabling og beslag. (Med Digital Zoom Extender er throw ratio hele 1,09-2,21:1).

HDMI-tilslutningerne er kompatible med CEC, hvilket eliminerer behovet for flere fjernbetjeninger og tillader integration med styresystem og signalhåndtering.

     

Læs mere om den nye laserprojektorserie PT-VMZ71 fra Panasonic.

For yderligere oplysninger eller et godt tilbud på den nye laserprojektor kontakt os på telefon 5577 4030 eller info@av-huset.dk.

Er du forhandler, skal du kontakte René Lovén på telefon 2542 7136 eller renel@av-huset.dk.

Andre nyheder