Nye 4K PTZ-kameraer sikrer lydløs og fleksibel kamerabevægelse

Nye 4K PTZ-kameraer sikrer lydløs og fleksibel kamerabevægelse

marts 1, 2022

Panasonic introducerer nye PTZ-kameraer (AW-UE40, AW-UE50 og AW-UE80), der leverer knivskarp video i op til 4K, har en nyudviklet “direct drive motor” til smidig vertikal og horisontal panorering samt op til 24x optisk zoom.

     

Alle 3 modeller er i det kendte kompakte dome design. Det nye direkte drevet pan/tilt system reagerer endnu bedre end på tidligere modeller og er bygget på Panasonics eksisterende teknologi til at sikre lydløs og fleksibel kamerabevægelse i både vertikal og horisontal retning.

Følgende features kan fremhæves:

  • 4K modeller
  • 74.1-graders betragtningsvinkel
  • 24X optisk zoom
  • Outputs: 3G-SDI (kun UE80 og UE50), HDMI og IP
  • RTMP og RTMPS streaming
  • Support NDI | HX2 og SRT
  • For UE80 yderigere, 4K/60p opløsning, high bandwidth 100Mpbs NDI og FreeD protocol support

 AW-UE40, AW-UE50 og AW-UE80 har 24x optisk zoom og intelligent zoom op til 36x samt en betragtningsvidde på 74,1 grader, så den kan bruges optimalt både inden- og udendørs. Den seneste generations optiske billedestabilisering (OIS) garanterer et stabilt foto. Alle kameraer understøtter PoE (Power over Ethernet), hvilket mindsker mængden af kabler til video og lyd til kontrolpulten, da alt klares via et enkelt Ethernet-kabel.

     

Panasonics PTZ-kameraer er de mest udbredte i verden og bruges til at filme alt fra politiske møder til e-sport. Senest er de blevet brugt under de Olympiske og Paralympiske Lege i Tokyo 2020.

Panasonic har lyttet til feedback fra deres kunder og ud fra dette giver de nye modeller nu fleksibilitet til let at vælge det kamera, der passer bedst til ens behov. De nye PTZ-kameraer er en sand plug and play-løsning.

Find alt om de nye kameraer her.

De nye modeller er netop kommet hjem.

Vil du høre mere om Panasonics nye 4K PTZ-kameraer AW-UE40, AW-UE50 og AW-UE80, kan du kontakte os på telefon 5577 4030 eller mail info@av-huset.dk.

Er du forhandler? Kontakt René Lovén på telefon 2542 7136 eller mail renel@av-huset.dk.

 

Andre nyheder