Nye 4K-skærme i storformat til flot digital skiltning

Nye 4K-skærme i storformat til flot digital skiltning

december 6, 2018

Panasonic udvider sortimentet af 4K-skærme med displays i storformat på 86 og 98 tommer

Det nye letvægts SQ1-sortiment understøtter HDR og giver højkvalitetsbilleder i 4K med en lysstyrke på 500cd/m2. Det sikrer knivskarpe billeder og flot digital skiltning i fx virksomheder og butikker eller på museer og uddannelsesinstitutioner.


 

Fleksibel installation

De nye 4K-skærme kan monteres med en tiltning på op til 20 grader, både på høj- og bredkant, og har adskillige tilkoblingsmuligheder, som gør dem nemme at installere.
Begge modeller har en multi screen-udgang, hvor flere skærme kan kobles sammen i ét samlet display. Fx er det både muligt at sætte displayet op i fire kvadranter, i to forskellige picture-by-picture (PbP)-tilstande eller vælge mellem fire picture-in-picture (PiP)-effekter. Derudover er det muligt at bygge en storskærmsvæg med op til 100 skærme i en 10×10-konfiguration.

4K-skærmene kan anvendes i døgndrift og er skabt til professionel skiltning i detailhandlen og virksomheder samt på uddannelsesinstitutioner og museer.

Unik billedjustering og kontrol – også via fjernstyring

Begge skærme har en helt ny 12-segments-farvestyringsfunktion og 6 forskellige billedindstillinger. Det giver mulighed for at justere både farvetonen, densiteten og lysstyrkeparametrene individuelt for hhv. rød, grøn og blå samt for komplimentærfarverne cyan, magenta og gul.

Med 4K USB-medieafspiller

Skærmene har også en 4K USB-medieafspiller, som fjerner behovet for eksterne afspilningsenheder og gør det muligt at opdatere det viste indhold via fjernstyring. Derudover kommer de med en ultraslank Intel® SDM-port, så brugeren kan betjene displayet via en indbygget tredjeparts-PC.

Hvis hovedsignalet bliver afbrudt, fortsætter den digitale skiltning takket være en failover- og failback-funktion, som skifter mellem to alternative signaler.

Levering fra januar 2019

SQ1-serien forventes at være tilgængelig fra januar 2019, hvor der også lanceres to infrarøde multi touch-versioner af skærmene.

Se flere data på de to nye 4K-skærme.

Interesseret i de nye 4K-skærme i storformat? Kontakt os på telefon 5577 4030 eller info@av-huset.dk.

         

Andre nyheder