Nyt kamera løfter kvalitet på videoproduktioner

Nyt kamera løfter kvalitet på videoproduktioner

december 21, 2021

Video er fremtiden – både inden for live produktion, markedsføring og kommunikation. Daniel Larsson fra WeStream Media er ikke i tvivl efter Corona pandemien tvang ham til at tænke i nye baner. Med nye kameraer vil han løfte kvaliteten til endnu flottere produktioner.

     

Travlt med videoproduktion og livestreaming

Daniel Larsson har arbejdet med audio/visuel produktion siden 1995. Først på hobby-basis, siden hen med eget firma og senest som event manager. Men Corona pandemien satte pludselig en stopper for jobbet som event manager og Daniel blev tvunget til at genoverveje sin jobsituation.

”Nogle gange er det faktisk godt at få et skub i den rigtige retning”, fortæller Daniel, der ikke var længe om at beslutte sig for at satse 100% på videoproduktion. Efter forskellige kurser i strategisk videoproduktion, bl.a. på Danmarks Medie og Journalisthøjskole, dannede Daniel WeStream Media. En forretning, der nu for alvor begynder at have travlt med diverse videoproduktion og livestreaming til små og mellemstore virksomheder.

     

Behov for højere kvalitet

Med en baggrund fra CBS og en aktuel uddannelse som SoMe manager har Daniel også stort fokus på indhold i videoproduktionerne. ”Selve indholdet er lige så vigtigt som produktionen, ellers fanger det ikke folk”, siger han. Derfor ønsker han også at kunne lave endnu flottere produktioner i fremtiden i tæt samarbejde med kunderne og kunne udvikle på indholdet.

Så tiden er nu moden til at investere i nye PTZ-kameraer fra Panasonic, der kan løfte kvaliteten og imødekomme den efterspørgsel, der er i markedet for endnu flottere produktioner.

Valg af de rigtige kameraer

Produktchef for Forhandlersalg i AV-Huset René Lovén har hjulpet Daniel med indkøbet af de nye PTZ-kameraer. Valget faldt på det helt nye AW-HE145 kamera, som er FHD udgaven af topmodellen AW-UE150. Kameraet har samme store 1” censor med fantastisk lysfølsomhed og kan således indgå i produktioner, hvor begge modeller indgår.

Daniel har investeret i 3 stk. AW-HE145 samt den store controller AW-RP150.

     

Med det nye indkøb kan Daniel lave produktioner i absolut højeste kvalitet, ligesom andre kolleger i branchen får mulighed for at ”dry hire” udstyret hos Daniel.

Læs mere om Daniel og WeStream Media.

Eller kontakt Daniel direkte på daniel@westream.dk

Skal vi løfte jeres videoproduktion?

Har du også behov for at højne kvaliteten i jeres videoproduktioner? Så kontakt René Lovén på mobil 2542 7136 eller renel@av-huset.dk og hør mere om de nye PTZ-kameraer fra Panasonic.

Andre nyheder