Oplev alt det nyeste fra Panasonic på ISE-messen

Oplev alt det nyeste fra Panasonic på ISE-messen

januar 30, 2023

Når verdens største AV-messe ISE 2023 slår dørene op fra den 31. januar til 3. februar i Barcelona byder Panasonic indenfor til en visuel fest i deres tre tema-områder Underholdning, Uddannelse og Samarbejde.

Som den eneste producent i verden tilbyder Panasonic en 4K-portefølje, der inkluderer skærme på op til 98″, projektorer på op til 50.000 lumen og et omfattende udvalg af 4K PTZ- og studiekameraer.

Du finder Panasonic på stand 3J500.

Tema: Samarbejde

Træd ind i fremtidens mødelokale, som er designet til digitalt samarbejde og den nye hybrid-måde at arbejde på. Her finder du også de nyeste 360-graders videokonferenceløsninger (der gør hybride møder mere naturlige for fjerndeltagerne), brugervenlige trådløse præsentationssystemer (der gør det nemt at dele indhold på møder), avancerede præsentationer med projektionsløsninger (der passer til Microsofts nye Front Row-design til Microsoft Teams Rooms) og interaktive digitale skærme.

Tema: Underholdning

Dette skal opleves! Træd ind i de utrolige, visuelle udstillinger genskabt fra Frameless, som er Storbritanniens største kunstoplevelse, hvor besøgende bliver en del af billedet med hvert penselstrøg – alt sammen drevet af Panasonics store laserprojektorer.

Derudover kan du opleve et avanceret produktionsstudie med nye PTZ-kameraer, nyt studiekamera og live produktionssystemet KAIROS.

Tema: Uddannelse

Læring har aldrig før krævet så meget samarbejde. Se, hvordan Panasonics løsning med videostyringssoftware kan bringe undervisere, indhold og studerende sammen på en problemfri måde, som aldrig har været mulig før – uanset hvor de er placeret henne.

Lær, hvordan Panasonics produkter udvikles til nem integration i bredere systemer med inklusion af Intel Smart Display Module (SDM) og se den nyeste SDM-udstyrede projektorserie.

Produkt highlights

Projektorer:

Oplev de usynlige pixel-visualiseringer fra Panasonics næste generation 1-chip DLP True 4K og WUXGA-projektorer på op til 12.000 lumen.

Se den nye kompakte og praktiske Ultra Short Throw-projektor perfekt til uddannelses-, forretnings- og museumsmiljøer med store, engagerende billeder i små rum.

Broadcast og ProAV:

Slip kreativiteten løs med det nye AW-UE160 PTZ-kamera, det nyeste AK-PLV100 studiekamera og live produktionssystemet KAIROS i det avancerede produktionsstudie.

Se, hvordan Panasonics Lecture Capture Solution med Video Management-software kan bringe undervisere, indhold og studerende sammen på en problemfri måde.

Samarbejdsløsninger:

Prøv trådløse præsentationssystemer til hurtig deling af ideer.

Oplev den nyeste 360-graders videokonferenceløsning, der gør hybrid-møder mere naturlige for eksterne deltagere.

Skærme:

Test den seneste serie af 4K og interaktive skærme til erhvervslivet, der kombinerer holdbarhed og mange tilslutningsmuligheder med fantastisk billedkvalitet.

Lad os vise dig nyhederne på Panasonics stand

Vi er på ISE-messen i Barcelona. Lav en aftale med os, så viser vi dig rundt blandt nyhederne på Panasonics stand.

Kontakt os på telefon 5577 4030 eller info@av-huset.dk.

Du kan komme gratis på ISE-messen gennem Panasonic – tilmeld dig her.
 

Andre nyheder