TeknikMessen 2020 aflyst

TeknikMessen 2020 aflyst

september 3, 2020

TeknikMessen 2020 er blevet aflyst igen.

Der har været mange bekymringer om smittespredning, om der kom besøgende osv.

Efter udmeldingen fra Sundhedsministeriet og det stadig stigende smittetal i København, følte arrangøren ikke, at vi med god samvittighed kunne gennemføre messen – selvom alle myndighedernes krav om Corona-værnemidler osv. var opfyldt, så ændrer det ikke på alle vores bekymringer.

Det er selvfølgelig ærgerligt, at messen (igen) måtte aflyses så tæt på. Vi havde glædet os til at vise jer alle de spændende nyheder sammen med Panasonic. Men med den nuværende situation taget i betragtning, så var det nødvendigt.

Så nu ser vi frem til den 20. og 21. april 2021, hvor TeknikMessen vil blive afholdt i K.B. Hallen. Tredje gang er forhåbentlig lykkens gang.


Det er nu mere end 10 år siden, at TeknikMessen for første gang åbnede dørene i Operaen til præsentation af diverse sceneteknik for en lille kreds af fagfolk og leverandører til den danske teaterbranche.

Antallet af udstillere er vokset fra 7 til 60 og messen er rykket til mere plads i K.B. Hallen, hvor en bred vifte af udstillere nu præsenterer det nyeste teknik, der anvendes i forbindelse med Musik-Teater-Events-Film-TV.

Mød os på stand 15 sammen med Panasonic

Du finder os på stand nr. 15, hvor vi for første gang i Europa viser den ultra-kompakte Panasonic PT-RQ35K – 3DLP, 30.000 Ansilumen, 4K laserprojektor.

Panasonic PT-RZ970, som betragtes som branchestandarden til udlejning i 10.000 lumens klassen, får en afløser. Den nye Panasonic PT-RZ990 – forbedrede farver og mulighed for at tilslutte 4K signal.

Som noget nyt vil vi også vise og demonstrere Panasonics nye SQ-serie monitor med indbygget Wolfvision Cynap. Den ultimative BYOD-løsning til mødelokalet.

Vi leverer også messens spritdispensere fra rAVnD, som du vil møde flere steder i hallen og på vores stand.

Vi ses!

Messen er åben:

Tirsdag den 15. september fra kl. 10.00 – 18.00

Onsdag den 16. september fra kl. 10.00 – 16.00

Der er gratis adgang.

Læs mere om Teknikmessen 2020 og se alle udstillerne.

 

 

Andre nyheder