Verdens mindste laserprojektor på 6000 lumen

Verdens mindste laserprojektor på 6000 lumen

august 29, 2019

Skab store billeder selv i små rum

Nu er den her! Verdens mindste og letteste LCD laserprojektor med lysstyrke på 6000 lumen.

Den nye VMZ60 laserprojektor fra Panasonic vejer kun 7,2 kg, hvilket gør den nem at transportere rundt på arbejdspladser, uddannelsesinstitutioner, museer og lign.

Prisvenlig overgang fra lampe til laser

VMZ60 projektoren er oplagt, hvis du søger en prisvenlig overgang fra lampe til laser med simple indstillinger til skærmprojektion. Med en lysstyrke på 6000 lumen bliver det muligt at skabe billeder med høj farvenøjagtighed for virkelighedsnære billeder – også store billeder i selv små lokaler med begrænset plads.

20.000 timers vedligeholdelsesfri drift

Projektoren har 20.000 timers vedligeholdelsesfri drift takket være ny køleteknik, der er forfinet ved hjælp af teknikker fra sortimentet af projektorer med endnu højere lysstyrke.

Ideel til rum med begrænset plads

Projektoren har 1,6 x zoomlinse til short-throw afstande og bred horisontal / vertikal linseskift, som gør det muligt at skabe store billeder i mindre rum. Det gør den oplagt til anvendelse i rum med begrænset plads.

VMZ60-modellen har DIGITAL LINK™/HDbaseT, hvilket betyder simultan overførelse af video-, lyd- og kontrolsignaler gennem LAN-kabel på afstande op til 150 m. Derudover er der også USB Memory Viewer-funktion samt muligheden for at tage din enhed med dig, når du anvender projektorens trådløse modul. Funktionen tillader også gæster at tilslutte sig projektoren via en app og derved dele dokumenter og information, uanset hvor de sidder og uden at skulle bøvle med kabler.

Fremtidssikker løsning

Projektoren er kompatibel med 4K/30p signalindgange, hvilket gør den til en fremtidssikker løsning, og kan håndtere de nye 4K signaler.

En LCD-løsning har været efterspurgt til forbrugere, der ikke har budget til 1-chip DLP™-sortimentet. Derfor har Panasonic nu udviklet branchens bedste, når man kigger på både størrelse, vægt og driftssikkerhed.

Du kan se mere om den nye VMZ60 laserprojektor.

VMZ-serien består også af VMZ40 og VMZ50 projektorer.

Kontakt René Lovén på telefon 2542 7136 eller mail renel@av-huset.dk, hvis du vil høre mere om verdens mindste laserprojektorer på op til 6000 lumen.

    
 

Andre nyheder