Verdens mindste og letteste laserprojektor med 20.000 lumens

Verdens mindste og letteste laserprojektor med 20.000 lumens

oktober 23, 2017

Panasonic præsenterer nu den nye PT-RZ21K-projektor – en filterløs laserlyskilde, som er en opgradering af Europas bedst sælgende projektor med høj lysstyrke.

Til udlejning og større spillesteder

Den nye PT-RZ21K-laserprojektor er specielt udviklet til udlejning, liveunderholdning, sceneshows og alle permanente, større spillesteder.

Det er verdens første filterløse Ultra High Brightness-projektor og både den mindste og letteste af sin art sammenlignet med alle andre 20.000 lumens-projektorer på markedet. Derudover kan den klare 20.000 timers vedligeholdelsesfri drift.

Projektorens dual-laser 3-Chip DLP™-lyskilde har også indbygget redundans og giver uafbrudt projektering for at sikre, at showet fortsætter, selv hvis en laserdiode mod forventning skulle gå ud. Det gør den perfekt til højprofilerede, kritiske projekter, hvor intet må gå galt.

Den nye projektor er et alternativ til den eksisterende PT-DZ21K, som er branchens nuværende arbejdshest på udlejnings- og scenemarkedet med en markedsandel på over 50 procent. Alle Panasonics nuværende 3-Chip DLP™-linser og rammer til DZ21K spiller også sammen med den nye RZ21K. Det hjælper med at sikre den investering, som mange udlejningsvirksomheder allerede har gjort i Panasonic.

Få mere information om den nye RZ21K laserprojektor fra Panasonic.
 

         
 

 

Gik du glip af den nye laserprojektor live på Panasonics Roadshow i København? Så kontakt AV-Huset for yderligere info om den nye RZ21K laserprojektor på tlf. 5577 4030 eller info@av-huset.dk.

 

 

Andre nyheder