Vi søger en indkøber / intern sælger

Vi søger en indkøber / intern sælger

september 18, 2018

I AV-Huset arbejder vi med de nyeste AV-løsninger i høj kvalitet med fokus på design og æstetik. Til at styrke vores fortsatte vækst søger vi en indkøber / intern sælger.

Jobbet

Med reference til den adm. direktør bliver du ansvarlig for alt indkøb og ordrebehandling i virksomheden med dertilhørende administrative funktioner. Du står for indgåelse af leverandøraftaler, afgiver indkøbsordrer og optimerer indkøbsprocessor og lagerbinding. Du bliver en del af vores salgsteam på tre kolleger og skal samtidig fungere som intern salgsback-up. Der er tale om en fuldtidsstilling på vores kontor i Næstved.

Din profil

Vi forestiller os, at du har en relevant uddannelse og nogle års erfaring fra en lignende stilling. Du er daglig bruger af MS Office-pakken og Navision. Du arbejder struktureret og har ordenssans med styr på detaljen. Som person er du smilende og udadvendt med god gennemslagskraft – også i telefonen. Vi forventer en resultatorienteret kollega, der kan arbejde selvstændigt og bevare overblikket i travle perioder. Du behersker dansk og engelsk i skrift og tale og er god til at kommunikere med både kunder og leverandører.

Hvad vi kan tilbyde dig

Vi tilbyder en alsidig stilling i en innovativ AV-virksomhed med 25 dygtige kolleger, hvor høj kvalitet og faglig stolthed ligger dybt i vores DNA. Vi er et hus med en uformel omgangstone og en flad organisationsstruktur, så der er ikke langt fra idé til handling. Vi lægger stor vægt på at være åbne, ærlige og direkte, så vi har et friskt og dynamisk arbejdsmiljø. Og så kan vi godt lide at grine sammen, for det skal også være sjovt at gå på arbejde. I AV-Huset har vi forskellige personalegoder som pensionsordning, helbredforsikring, frugtordning etc.

Lyder det spændende?

Ønsker du yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte adm. direktør Jens Ravn på telefon 2542 7102. Send din ansøgning med CV, som vi naturligvis behandler fortroligt, på mail til jens@av-huset.dk. Vi ser frem til at høre fra dig. Vi indkalder løbende til samtale, så du kan med fordel søge straks. Tiltrædelse hurtigst muligt.

Om AV-HUSET A/S

Vi er specialister i rådgivning, salg, installation, service og udlejning af professionelt AV-udstyr til hoteller, museer, virksomheder, den offentlige sektor, uddannelsesinstitutioner etc. i Danmark og udlandet. Vi samarbejder med verdens førende AV-producenter som Panasonic og Bosch og har været i branchen siden 1990. Vi har tilsluttet os FNs Global Compact vedr. anti-korruption, menneskerettigheder etc. og vi støtter organisationer som WWF Verdensnaturfonden og Kræftens Bekæmpelse. Virksomheden ligger i Næstved og vi er i dag 25 medarbejdere.

Du kan læse mere om AV-Huset her på hjemmesiden eller på LinkedIn og Facebook.

 

Andre nyheder