Video distribution op til 70 meter

Video distribution op til 70 meter

november 30, 2023

Vores nyeste agentur amerikanske AVPro Edge er producent af audio/video distributionsløsninger. De udvikler og producerer HDMI og HDbaseT test og fejlsøgningsprodukter. De laver også billedkalibreringsprodukter.

Deres ”point to point” distributions kit er blevet vores bedst sælgende.

Sender HDMI-signaler op til 70 meter

AC-EX70-UHD-ARC består af en sender og modtager, der forbindes via enkel 6a/7 UTP/STP. Tilslutning af et HDMI-signal til senderen giver mulighed for at sende HDMI-signaler op til 70 meter ved 1080p og op til 40 meter ved 4K60 4:2:0, 4K30 4:4:4. Det løser problematikken med distribution af 4K UHD-indhold af høj kvalitet fra rack til skærm med den ekstra mulighed for at sende et lydsignal tovejs gennem HDMI’s Audio Return Channel (ARC).

AVPro Edge bruger HDBaseT-teknologi til at sende 4K-signaler over lange afstande for at levere video overalt i din installation og sende det lokale lydsignal tilbage til dit rack med ARC-funktionen.

70M 10Gbps HDbaseT kit med RS232 & ARC
AC-EX70-UHD-ARC

  • HDMI 2.0
  • 4K60 4:2:0, 4K30 4:4:4
  • Audio Return Channel
  • EDID Management

Den strømfødes via PoH, så strømforsyning skal kun tilsluttes i den ene ende. Leveres med diverse monteringsbeslag, phoenix stik mv. 

Læs mere om dette ”point to point” distributions kit fra AVPro Edge.

10 års garanti på produkter

Vi samarbejder med AVPro fordi de er unikke på markedet med egen fabrik i Kina således, at de har fuld kontrol over produktionen. De opfører lige nu en ny fabrik i USA og rykker produktionen hjem i 2024. Så alt vil være ”made in USA”, når fabrikken er oppe og køre.

Som noget helt særligt yder de 10 års garanti på deres produkter.

AVPro Edge support er AVIXA CTS certificeret, og AVPro arbejder sammen med organisationerne bag HDMI, HDbasetT, HDCP, Dolby, DTS, ICRON, SDVoE og ISF.

Opstår der fejl på et produkt, og det ikke kan løses via support, sendes det til AV-Huset. Her tester vi og er konklusionen, at produktet fejler, så sender vi et nyt.

Derudover afholder deres eksperter træning & certificering for ISF og har AVPro Academy.

Hør mere om AVPro Edge og deres produkter

Er du forhandler? Kontakt René Lovén på mobil 25427136 eller mail renel@av-huset.dk og høre meget mere om AVPro Edge og deres forskellige audio/video distributionsløsninger.

Andre nyheder