EKJ Rådgivende Ingeniører

EKJ Rådgivende Ingeniører


Driftssikkert videokonferenceanlæg i smart design.

EKJ Rådgivende Ingeniører A/S er en moderne rådgivende ingeniørvirksomhed med kontorer i Danmark og udlandet.

Opgave

EKJ ønskede et tidsvarende og driftssikkert videokonferenceanlæg til kommunikation med kunder og samarbejdspartnere i hele verden med lyd og billede i bedste kvalitet. Samtidigt var det et ønske, at det lokale hvor udstyret skulle monteres i, også kunne anvendes til almindelige mødeformål. En flot installation uden synlige kabler var en selvfølge, så lokalet kunne matche EKJ´s øvrige flotte lokaler og møderum.

Løsning

Løsningen blev en flot professionel skærm forsynet med soundbar, videokonferencesystem fra Polycom med codex diskret placeret i det specielt lakerede og tilpassede produktskab, HD PTZ kamera placeret på væggen og mikrofon integreret i loftet. Alle produkter baseret på høj kvalitetsgengivelse af billede og lyd.

I produktskabet blev ligeledes diskret i siden placeret tilslutningsstik for PC og eksterne produkter, når lokalet anvendes til gengivelse af almindelige præsentationer.  For en enkel og overskuelig betjening blev et lille kontrolsystem fra Neets anvendt, som tænder/slukker for skærmene og videokonferencen afhængig af den ønskede brug, alt sammen programmeret så det passer helt til EKJs ønsker og behov.

Spar tid og penge med videokonference

Skal vi også bringe jer tættere på kunder og kolleger over hele verden med et nyt videokonferenceanlæg? Ring til os på telefon 55774030 eller send en email til info@av-huset.dk, så kan vi gennemgå alle mulighederne, der findes i dag med et professionelt videokonferenceanlæg.

Læs mere om videokonference eller andre AV-løsninger til konference- og mødelokaler.

Se hvordan vi har løst AV-opgaver for andre virksomheder.

Det offentlige

Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række kommuner og offentlige institutioner. AV-Huset er godkendt som AV-leverandør til det offentlige i henhold til SKI-aftale 02.70 - det dynamiske indkøbssystem for AV-løsninger. Her følger et lille udsnit af udvalgte cases.

Erhverv

Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række små og store virksomheder. Fra opgradering af videokonferenceløsningen i det lille mødelokale til komplet AV-indretning af nyt domicil. Se et lille udsnit af udvalgte cases om AV-projekter for erhvervslivet. Se også vores referenceliste over danske virksomheder, som vi har leveret AV-løsninger til.

Export

AV-Huset har leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række kunder i udlandet. Her følger et lille udsnit af udvalgte cases.

Folke- & efterskoler

Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række folke- og efterskoler. Her kan du se et lille udsnit af udvalgte cases.

Hoteller

Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret forskellige AV-løsninger til en lang række hoteller, hostels og kursuscentre. Her følger et lille udsnit af udvalgte cases. Se også vores referenceliste over hoteller og konferencesteder i Danmark, som vi har leveret AV-løsninger til.

Kirker

Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række kirker, menigheds- og sognehuse. Vi lader moderne teknik mødes med klassisk arkitektur i de danske kirker. Her følger et lille udsnit af udvalgte cases.

Museer, udstillinger og underholdning

Vi leverer teknikken til gode oplevelser. Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række museer, udstillinger og sportsklubber. Her kan du gå på opdagelse i udvalgte cases. Se også vores referenceliste over museer og udstillinger, som vi har leveret AV-løsninger til.

Udlejning

I AV-Huset klarer vi alle slags udlejningsopgaver fra store events til små arrangementer. Siden 1990 har vi udlejet AV-udstyr til både erhvervs- og privatkunder. Her følger et lille udsnit af udvalgte cases.

Videregående uddannelsesinstitutioner

AV-teknologi løfter skolers undervisningsmiljø. Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række videregående uddannelsesinstitutioner. Her kan du se et lille udsnit af udvalgte cases.